.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/04/27

Levendula szaporítása...




Gerdi érdeklődött felőle, így ezt a bejegyzést neki és minden érdeklődő figyelmébe ajánlom! Nem szándékozom részletezni, hiszen van egy csodálatos magazin LEVENDULA MAGAZIN ITT!!!!
 Aki nem ismeri, annak ajánlom! Biztos rendszeres olvasója lesz az oldalnak, mert szerintem csodálatos! Én készítettem belőle már levendula buzogányt, koszorút, de idén még több mindenre készülök. Mint kiderült, hogy több blog barát is van, aki hódol ennek a szenvedélynek...Emerencia, Belli, OviVarázs és még biztos többeteknek is megdobogtatja szívét. Azt hiszem a magazin átlapozása" egy nyugodt és napsütéses időben igazán kellemes időtöltés így hétvégére...
Köszöntök SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK! KÖSZÖNTÖM a sok új kedves embert! Többek között Orsit, Mártát, Évát, Editet és Katicit ( de nem toborzás végett!) csak mert szívből örülök nekik! Bármennyire hihetetlen. Lehet, hogy mást meg magamra haragítottam. Sajnálom.
Ezzel kívánok csodaszép hétvégét, rengeteg levendula ott egy helyen! Sziasztok...



7 megjegyzés:

  1. Óóóóó, de nagyon jó!!!:))) Nagyon-nagyon köszönjük, már belekukkantottam és lesz mit nézni!!!:))) Nagyon kedves Tőled, és mostmár reménykedhetem, hogy egy tőből kettő lesz!!!:))) Puszillak és ragyogóan szép hétvégét kívánok!!!:)))

    VálaszTörlés
  2. Szia Ovi Varázs! Látom bejött! Örülök! Puszi jó ténykedést hétvégén!!!

    VálaszTörlés
  3. Én bolondulok a levenduláért:) egy bokrom van, azt úgy védem, ápolom, mintha gyémánt lenne:D szaporítani szeretném majd én is!

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert a szaporításhoz Orsi! Na azt majd hogy véded!!!

    VálaszTörlés
  5. Flóra, nagyon köszönöm, máris végigfutott a fejemen levendulában bővelkedő kertem képe:-) A bujtás és a dugványozás a nyerő.
    Hogy Te bárkit is magadra haragítanál? Ne viccelj már:-)

    VálaszTörlés
  6. Igen! A magvetés hosszadalmas...
    Szió

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...