.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/04/26

Ezt a szépséget most kaptam...Illetve csak egy szépség, de többszörösen pompázatos. Gyönyörű! Gyorsan lefotóztam, mert most teljes pompájában van és szeretném megörökíteni, hogy addig amíg újból nem virágzik...visszanézhessem, hogy melengesse a lelkem...ezért a látványért érdemes gondoskodni róla. Mami hozta nekem, mert tudta, hogy szeretem...10 megjegyzés:

 1. Hű,de csodás!!!!!!nekem sosem sikerült még az Amarilliszt/illetve 1x/ virágzásra bírni.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép a virágod! Törődést igényel vigyázzál rá nagyon akkor meghálálja. Szép lett az új blogfejléced is látom lecserélted!

  VálaszTörlés
 3. Bámulatosan szép:)

  valamikor nagyon sok volt nekem, ilyen csíkos is, meg csodaszép bordó és a kisebb virágú piros színű...aztán szép lassan elkoptak a hagymáim, elpusztultak...azóta nincs.

  VálaszTörlés
 4. Képzeld Mammka, hogy még nekem sem volt soha! Viszont a kertészetben a főnök asszonynak" rengeteg volt és mikor elvirágzott kiültettük a kertészetben a kertbe egy félárnyékos helyre. Ott szaporodott neki. Ősszel bevettük és októbertől pihentette. Nyáron bőségesen öntöztük slaggal" télen pihentette. Neki bejött a virágzás. Most én is keresek kint neki egy helyet és meglátjuk mi lesz!!!

  VálaszTörlés
 5. Jó látni titeket! Igen valóban sok gondoskodást igényel! Remélem elég ügyes leszek, mert nagyon megörültem neki...egy kis emlék is a kertészetből. De szerettem a növények között lenni minden nap...mint ha a nyugalom szigete lett volna!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Na Orsi! Tényleg? Akkor mond te mit tettél vele??? Cserépben volt vagy kiültetted??? Szívesen veszem a tippeket! Szió

  VálaszTörlés
 7. A húgomnak is megmarad, nem tudom, hogy csinálja. Én nem nagyon értek az ilyenekhez. De gyönyörű a látványa!

  VálaszTörlés
 8. Biztos nagyon jól!!! Meglátjuk jövőre!

  VálaszTörlés
 9. én mindig cserépben nevelgettem őket, télire kivettem a földből és úgy pihentettem pincében.

  VálaszTörlés
 10. Köszi Orsi! Már most izgulok megmarad-e! D:))

  VálaszTörlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...