.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/28

Cicás kabala varrása otthon...varrási sablon segítségével...




Még mindig ajándékot készítek... Az ötlet és a kedv egy könyv alapján jött, amit a Pinteresten találtam. Édes cicák...fekve, ülve...azt hiszem nincs olyan póz, ami ne lenne. Az anyagot, Lizáék kinőtt babaruhája szolgáltatta...amiből van bőven, mert a kedvenceket és aminek jó volt az anyaga erre raktam félre. Puha...plüss...venni sem kell.  A sablonokat lerajzoltam egy lapra úgy, hogy tetszőleges méretűre kinagyítottam és a monitorra ( iPad-ra én..) helyezve könnyen körbe rajzoltam... Utána kivágtam és varrtam tetszőlegesen... Első kabalám! Jó lett volna rendes szem neki, de majd beszerzek azt is...és persze saját szakállra varrogattam. Nem igazán tudom hogyan szokás, de én így megoldottam...végül is a miénk lesz! 









9 megjegyzés:

  1. Te nagyon belehúztál tényleg a varrásba, mennyiféle ajándék!!!:)))
    Képzeld Flóra, készen van a varrógépem!!!:))) Persze csak az ünnepek után használom majd!:)

    VálaszTörlés
  2. Mindig is szerettem volna többet varrni...jó és hasznos dolognak tartom. Így legalább gyakorolok is és ajándékom is lesz.
    Akkor ezek szerint MEGGYÓGYULT!!! Ennek örülök! D:))

    VálaszTörlés
  3. Látod-látod,milyen jót tett Veled,hogy elmentem dolgozni...Most teljesen meg táltosodtál és csak alkotsz és alkotsz!Nagyon ügyes vagy és szupi a cicuska:))Azért hiányoznak a délelőttök:)

    VálaszTörlés
  4. Igen! Eddig beszélgettünk...most azt a 2-3 óra szabadidőt alkotásra" fordítom! Sok tervem van...remélem apránként sikerül megcsinálnom.
    Jó érzés kipróbálni különböző kézi munkákat...és örülök, hogy ha sikerül is. Ki kell használni amíg lehet...
    Jó éjt! Szép álmokat!

    VálaszTörlés
  5. nagyon helyes! Nagyon belejöttél tényleg! :) Mindenért odavagyok egyébként, ami cicás! :)))
    Szeretném megkérdezni, hogy a lábát hogy varrtad bele? (Mert épp most készítettem egy plüss figurát, és ott elakadtam (nekem csúnyább lett a megoldásom), neked olyan szépen sikerült az anyag közé varrnod!!!

    VálaszTörlés
  6. Miután kitömtem a lábát, visszagyűrtem az anyag végét befelé, hogy ne bomoljon úgy varrtam végig varrógéppel. Nem varrtam bele a làbát sem! D:)) csak fölfelé álltak a lábai, mikor varrógéppel átmentem rajta a törzsére illesztve, így ahogy lehajtódik egy kis csalással szebbet mutat! D:)) nem is gondolkoztam, hogyan kellene...én csak csináltam, ahogy egyszerű! Egyébként a rajzon úgy van, hogy körbe megvan varrva és hátul, ahol felvarrod van egy vágás, rész ahol kitömöd...??!!

    VálaszTörlés
  7. Köszi Flóra! Én is hasonlóképp jártam el, mint Te, csak a képről máshogy tűnt. Ügyes vagy! :) Írtam e-mailt is tegnap neked, remélem megkaptad! :) Puszi!

    VálaszTörlés
  8. Igen! Megkaptam! Olyan jó volt olvasni! Írok majd, csak most úton vagyok...keletről nyugatra"!
    Pusz

    VálaszTörlés
  9. Most nem is elsősorban a cicáért irigyellek (bár azért is), hanem hogy ennyi időd van. Ez a pár napos tavaszi szünet úgy telt el, hogy csak a munka, munka. (Még nagytakarítani sem volt időm.) Így csak irigyelni tudok mindenkit, akiknek van idő ilyen gyönyörűségek alkotására.
    Kellemes húsvéti ünnepeket!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...