.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/11/19

Horgolt csillagjaim...hópelyheim!




Készülnek az én szépségeim! Ha tehetném, akkor egész nap ülnék a meleg kandalló mellett a hintaszékben és sorra gyártanám a karácsonyi csillagokat! De nem így van...ez is jó...elkészültem a Hagymásgancàval" jó ropogósra pirítva faltuk majdnem annyira, hogy kikívánkozik vissza:)) és alig vártam, hogy Kirusom álomba merüljön, mert bizony a számolgatások és minták folytatása koncentrációt igényel! ( Szerintetek az normális, ha köhögés közben szúr a mellkasom? ) Na, mindegy! Az inger, hogy horgoljak túl erős volt, de azt már nem bírtam kivárni, hogy másfajta fonalhoz jussak...így ez volt és ezt kell szeretni. De szeretem is, mert a vastagabb fonalnak köszönhetően szép nagy csillagok lettek így kifeszítve. Egyenlőre, hogy lefényképezzem a kanapéra tűztem ki gombostűvel és lehet, hogy így szárítom meg miután beleraktam keményítőbe csak rakok alá pluszba valami neylon táskát és akkor nem kenem össze a szövet ülőgarnitúrát. Nem tudom más mit tesz vele...én majd kísérletezek.

































Egy kicsit össze-vissza van leszúrkálva...arra majd ügyelek és megpróbálom összeszedni a rajzait, hogy követhető legyen ide felteszem...

Ebből az utolsó kettőt próbáltam meghorgolni, de mivel nem tudtam mi az utolsó előtti képen az a gombóc" én helyette kétráhajtásos pálcát csináltam 5 db-ot...legyünk kreatívak alapon!


































Ehhez az utolsó csillaghoz Mammkán keresztül jutottam...a középső nagy csillag a képemen...néha eltöprengek, hogy ugyanazt csináltam-e, de így is szép szerintem. Mammkáé pedig különleges ...ITTl

Felirat hozzáadása

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek!
    Jaj, rá kellene vennem már magam a horgolásra...!
    Amikor látom itt Nálad a sapikat, most meg a hópelyheket, mindig olyan elszánt leszek, aztán meg...

    Szépek a munkáid!

    VálaszTörlés
  2. Voltál orvosnál?
    Talán kellene!

    VálaszTörlés
  3. Szia Thea! Neki kell fognod és akkor meglátod, hogy őrület! Amint elkészítesz valamit...abba sem fogod hagyni!

    Talán kellene...

    Puszillak!

    VálaszTörlés
  4. Nem normális a szúrás érzése,de ezt nem először hallod tőlem!!!!Lehet,hogy már ideje lenne orvoshoz fordulni?!
    A hópelyhek pedig gyönyörűek,nagyon szépen mutatnának az ablakunkban:))))

    VálaszTörlés
  5. Flóra!
    Szépségesek!Hát tudod, a végén a gombócokkal mit összekínlódtam,míg rájöttem!:) Te nagyon kreatív vagy,így még jobban tetszik kétráhajtásossal.
    A Pinteresses pelyheken nem tudtam kiigazodni,de Annásét már többet horgoltam,így talán már azok is mennek majd.
    A mellkas: én még mindig köhögök reggelente,pedig nem most voltam beteg és bizony fáj a mellkasom,ott középen.Szerintem sem jó.Azt hiszem gőzölnöm kellene, de én voltam orvosnál.Te nem? Sosem tudom,hogy melyik a jobb megoldás.Illetve amikor már nem tudok létezni sem,akkor megyek orvoshoz.
    Annásnál olvastam azt is, hogy keményítő lucskosan ő hungarocell táblára gombostűzi ki a pelyheket.Nekem is maradt egy masinak csomagolásából.Azon alegjobb:szerezz hungarocellt!

    VálaszTörlés
  6. Jaj drága Belli, hát hallod, hogy Mammka is milyen nehezen megy ki belőle!
    No a te ablakodba is???? Olyan jó, hogy te horgolásban sokkal ügyesebb vagy, mert nem időzöl el ennyit egy csillagon...biztos gyorsan elkészülsz vele! Puszillak!

    VálaszTörlés
  7. Márta örülök, hogy benéztél...ezek szerint nem hiába! Minden jót neked a messzi távolban!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mammka! Tudod ezek a képek néha olyan homályosak, hogy nem látom pontosan mit kellene csinálnom csak a körvonalakat...olyankor kitalálósdit" játszok!
    Keményítősen szebbek lesznek...köszi az ötletet és ha már a hungarocellt mondod...ami nincs, de van a padláson egy csomó nagy tábla szigetelés kimaradva! Abból csináltam az iskolába magatartás és szorgalmi táblát...csak kell még lehozni belőle!
    Nem jó hír, hogy még te sem lábaltál ki belőle! Tudod hogy van, másért mindíg jobban aggódik az ember! Én is a végső stádiumban" járok orvoshoz, mert antibiotikumot addig úgysem kapok...
    Azért remélem még nem olyan rossz a helyzet és csak a mély köhögésektől szúr, ami nem is csoda, mert majd be pipilek:)) szóval néha rámjön, de nem vészes és a fűtött száraz levegő sem tesz túl sok jót nekem...
    Ki kell lábalnunk! Legyünk pozitívak! Holnap kutya bajunk lesz...

    VálaszTörlés
  9. Jobb már? Vagy voltál dokinál?

    VálaszTörlés
  10. Szia Thea! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz hogylétem" felől! Az én drága unokanővérem megnyugtatott, hogy ő 4 hétig volt benne...most olyan mintha visszaestem volna, mert fáj mindenem...az arcüregem is kicsit fáj, de ma olyan mélyen nem köhögtem így a mellkasom nem érzem! Mint másnak nekem is tovább tarthat...végül is csak 2 hete vagyok benne...D:))
    Nem lenne semmi gond, ha úgy testileg nem verne le, mert a nátha egy dolog...majd helyre jövök. Liza most esett bele így tőle is visszakaphattam?!?

    VálaszTörlés
  11. Jaj! Mielőbbi jobbulást kívánok Nektek és remélem Lánykádat csak épphogy érinti és már tova is száll!

    VálaszTörlés
  12. Jobbulást kívánok én is!!!!
    Egyben köszönöm, hogy feltetted ide azt a gyönyörű hópehelymintát is!!! Kipróbálom, ma vettem a vastag fehér fonalamhoz nagy horgolótűt, remélem szépek lesznek nagyban is- az ablakban például :-)

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...