.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/09/01

2. horgolt sapkám...





...ami még mindig nem tökéletes! Hibát hibára követek, amit mondjuk egy horgolni nem tudó személy lehet, hogy nem vesz észre, de én tudom és éppen ezért még van mit tanulnom!!! Persze miért is kísérletezgetek én, amikor jobbnál jobb sapka leírásokat találtam már a neten? Fogalmam nincs, de úgy érzem ez remek móka a tanulásban. Egyrészt jobban látom a hibákat, amit ki kell közben korrigálgatnom...lebontom mert nem elég nagy a körméret...stb. Másrészt ez így érdekes is. Mi lesz belőle. De azért lehet, hogy legközelebb fogok egy leírást és követem szóról szóra! Gyakorolgatásnak szuper! Sajna Liza nincs itthon, hogy a fején mutassam be, de ha a nyakmelegítő is elkészül, akkor bemutatom mulasztásom. Ezt a fonalat imádom. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy cserélgetősre teszem a sapkán a virágot, mert maga a natúr szín illik sok mindenhez viszont a virágok színeivel passzolna a Liza éppen felvett kabátjaihoz a sapek! Lehet, hogy őrülten hangzik, de én még ilyen régimódi vagyok... De az is lehet, hogy egyszer csak egy szekrény sapka áll a két lány rendelkezésére, bár azért nem ártana ennél tovább menni. Szeretem, ha valami olyan, amit szívesen kiadok a kezeim közül. Viszont ehhez idő kell és ezt tudja az, aki horgolni tanul vagy már tanult egy időben! Na, de nem fecsegek tovább, mindjárt éjfélt üt az óra, most mutatom ez milyen lett... Mindenesetre nem adom fel! Lehet, hogy már unjátok a sok horgolási témát, de most ennek az ideje van nálam, így mással nem szolgálhatok!!! 



11 megjegyzés:

  1. Dehogy unom a horgolási témákat!!!!!Csodaszépet alkottál!!!!!Remélem,hogy lesz időm ezen a hétvégén horgolni nekem is,mert van egy tervem és a kedvemet is meghoztad.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juhéj...ez szupi! Már kíváncsivá tettél, hogy mit horgolgatsz" a fejedben! Ezek szerint te már egy tapasztaltabb személy vagy, mint én... Majd bekukkantgatok, hátha felteszed! Jó ez a kis horgolási őrültség"...van egy táska is, amit be kellene már fejeznem Lizinek meglepetés..., de még nem született meg, hogyan díszítsem ki a szürke alapot! Minden jót Mammka! Szép hétvégét a családnak!

      Törlés
  2. Nem ,sajnos nem vagyok tapasztalt horgoló.Nagyon is kezdő vagyok,vagy egyhelyben toporgó és fejlődésre váró.Kislánykoromban tanultam meg az alapokat, ennyi és néha horgolgatok.Ezt azért írtam,hogy ne várj tőlem nagy csodát.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen mindegy mit készítesz én annak örülök, hogy kedvet kaptál!!! Így kezdődött az én mániám...legelső művem egy narancssárga karkötő, ami elég bénácska lett, utána telefontartó 3 db...és így tovább...
      Csak élvezzük! Ez a lényeg és akkor egyre jobbak is leszünk...
      Jó horgolást neked!

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Pláne, ha nem forgattam" volna...de azért szeretem! A kínlódás és az idő, amit belefeccöltem megszeretteti velem...

      Törlés
  4. Lehet ezt eleget dicsérni? Nagyon szép!Ügyes vagy...és minden ehhez hasonló.
    Egyszer majd,...hozzánk is eljut:))
    Szép vasárnapot!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon - nagyon szépet alkottál...és hidd el hibának nyoma sincs:) igaz én nem vagyok tapasztalt horgoló, mint tudod, de hidd el, hogy a hiba úgy is felfogható, hogy azt pontosan úgy akartad csinálni és kész, ettől lett egyedi például:) szép napot..

    VálaszTörlés
  6. Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat! Júlia egyszer csak igen! Piroska, teljesen igazad van...végül is minden mintát úgy találtak ki és lehet, hogy pont rontásból születtek a szépek is...
    Jó dolog az alkotás és mégjobb, ha más kedvére is van...Lizi örömmel viseli a horgolmányaimat hibáival együtt szereti! Ezt hívják igazi szeretetnek...hibátlant és tökéleteset milyen könnyű volna szeretni és elviselni...na de a hibákat, mindenki jobban észreveszi, de hogy elfogadja-e vagy éppen szemedre veti minden egyes alkalommal............"""

    VálaszTörlés
  7. Köszi Ditti! Te kedvet kaptál-e már...?

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...