.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/06/23

Újabb inspiráló képek...



Külföldön már nagyobb hangsúlyt fektetnek úgymond a "tálalásra"...legyen szó ételekről, italokról, és egyéb elkészített tárgyakról. Persze egyre több blogot fedezek fel mi nálunk is, ahol szintén felfedezem ezt a fajta tudást, képességet és akaratot, hogy egy "gusztusos tálalást" kapjon a kedves olvasó. Persze ez igényel nem csak szép érzéket, de tudást is..., különlegességet létrehozni egy egyszerű dologból nem is olyan egyszerű, mint aminek tűnik az a fotókon. De mégis hihetetlen érzést és hatást érhetünk el egy-egy dologgal. Én már azon is gondolkodtam, hogy érdemes lenne különböző fa darabokat, lapokat, régi ajtók és egyebek gyűjtését szorgalmazni azoknak az embereknek, akik ilyesfajta hatást szeretnének elérni a képeikkel..., mert ahogyan itt is látható a régi kopottas kék fa háttér alap csodálatos körítést ad az egész lényének. Persze nálam inkább modern dolgok dominálnak a lakásban mindenben...viszont amikor a bodza szörpömet készítettem kivittem a játszótérre és leraktam egy farönkre és úgy lett egy kellemes kép belőle. A modern mellett a régiségek látványa az, ami még megfog engem, így be kell ezekből is szereznem...



4 megjegyzés:

  1. Mennyire a szívemből szóltál. Mániákus gyűjtő vagyok, és hidd el, akik komolyan gondolják a fotózást, azok tényleg egy kicsit őrültek. Látnád, amikor hurcolkodok és pakolászok, és és....szóval hajrá, csak vigyázz, mert én már nem férek a kütyüktől:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, akkor nem vagyok egyedül...a te képeidet imádom Babette...persze egy kicsit őrület, de miért ne lehetne nekünk ez az őrültségünk! Valamiben mindenki őrült egy kicsit:))-Nem gondolod?
      De míg egy embernek őrület, addig milyen sokan álmodozhatnak" és kívánják meg azt, amit te csinálsz!!!! Téged és a képeidet sosem hagynám ki:)) puszi

      Törlés
  2. Óóó, hát az úgy van, hogy egy csomó antik szépség nálunk is felgyülemlett a költözködés során...és igen nagy dilemmában vagyok, mert szívem szerint megtartanám fotózáshoz (vagy csak gyönyörködéshez) mindet, ugyanakkor, meg el is adnám őket, hogy megtalálják új és szerető gazdájukat, ahol nem csak 1-1 fotó erejéig kerülnek elő a sufniból...Mit csináljak lányok??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a régi antik tárgyakat nem szabad eladni...egyrészt azért, mert sosem lehet tudni mikor lesz helye nálatok, aztán ha kellene, akkor meg vagyonokért vásárolhatnád vissza őket...másrészt ha eladod, lehet hogy sosem lesz már olyanod! Értékessé válhat ha újrahasznosítod, vagy kitalálsz nekik egy helyet, ahol kirakhatod...persze lehet szelektálni is, de vajon megéri-e! Lehet, hogy ha neked nem, akkor a gyerekeidnek válik kincs belőle... De a döntés a te kezedben van, tégy velük mit jónak látsz!!!!

      Törlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...