.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/03/11

E világi virág.....


....egy kis újrahasznosított papír gondolatom támadt délután. Nem mintha úsznák a szabad időmben, de régóta babrálja az agyamat ez a hajtogatott papír virág és addig nem nyugszom, amíg meg nem csinálom......Milyen jó is volna, ha sok mindenben ilyen kitartó lennék!

Egyszerűen elvarázsolt a virág...., de amint látom nem csak engem nyűgözött le, mivel, hogy felkerült a legtöbbet megnyitott bejegyzésekre.





















E világi...., mert HVG magazin elő és hátlapjából készítettem. Kellőképpen erős, színes, fényes és mert izgalmasabbnak találtam, mint ha egyszínű kartonból készítettem volna el.....éppen attól különleges, hogy a színek váltakoznak mindenfele.....a szirmok és a közepén található porzó imitátorok is hangsúlyosabbá válnak ez által.....én szerintem.




































A színek egyébként egy kis játszadozásra is hívnak.....kedved szerint variálhatod a sorra következő szirmokat....hihetetlen, hogy ugyan az a virág, de milyen sok arca van.




































A közepét még nem ragasztottam össze.....mivel még nem döntöttem el mit is készítek belőle. De a gyorsaság kedvéért csak tűzőgépet használtam a szirmok össze tűzésénél. 




































Nos...szerintetek? Melyik a szebb? Az élő vagy a mű virág? 




































Maradjunk abban, hogy mindegyik szép kis csokor lett....! De ahogyan ezt kimondtam a számon...egy ötlet már meg is született.... Majd később elárulom! Addig is puszilok mindenkit és Minden jót is kívánok!!!

Az egyik ötlet, hogy télen faágra ragasztva szobánk dísze lehet.....készíthetünk girlandot is belőle.....összetűzhetjük gömbbé vagy csak fél gömbbe....de akár asztal közepére is készíthetnénk szalvétából....egyrészt dekoráció...másrészt törölni való....hülyeség...?



9 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek virágaid. Az élő virág, az utánozhatatlan. A papír, vagy egyéb anygaból készült- nagyon relatív...még nekem is meg tudnak tetszeni, s mivel én válogatós fajta vagyok, azt jelenti, hogy bizony ilyenből is akadnak szépek.
    Én most épp a pomponokkal foglalaltoskodom, szerencsémre nálad is vannak minták. valahogy hát elkészülök velük.
    Neked is szépet és jót!
    :)VRJúlia

    VálaszTörlés
  2. Szép és jó estét kedves Júlia!!! Látom nem csak én éjszakázom.... Ha műanyag virágról beszélünk, akkor rávágom, hogy utálom! A papír virágok sem voltak a szívem csücskei, de mivel dekorálunk szem előtt kell tartani az anyagi vonzatukat is....
    Viszont az élŐ az ÉlŐ és örökre a szívem csücske..!
    DE!!! Közelebb került hozzám a papír különlegessége!

    Milyen pom-pom készül? Legyezőre hajtogatott szalvétából netalántán? Komolyan néha már azt sem tudom miket raktam már fel....az a 500-600 közötti bejegyzésem durván 6-7 hónap alatt.....keverednek rendesen a fejemben!!!

    Akkor jó munkát kívánok! Van esetleg még segítőtárs a díszítésekben?

    Jó éjszakát! H.

    VálaszTörlés
  3. Szépek és nagyon mutatósak.Ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszenek a virágaid, nagyon ötletes! Imádok mindent, ami az újrafelhasználás jegyében készül, és ezek a virágok nem csak környezettudatosan készültek, hanem ráadásképp még nagyon mutatósak, szépek is. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi Belli! Látod csak hozzáfogtam!

    VálaszTörlés
  6. Szia Ditti ! Jó téged újra olvasni.....! Te mi szépségen ügyködsz mostanság? Olyan ari a kép amit feltettél magadról....tavaszias és vidám! Szép napot neked Ditti!!

    VálaszTörlés
  7. Jaj Ditti! Most látom az új bejegyzésed....titeket is megcsapott a betegség szele!!! Nálunk még szintén mindíg tombol...most a két mami és tesóm lett a következő áldozat...persze a lányokkal még mindig küzdünk az orr nyálkahártyájának túlzott termelődésétől....! Gyógyulást mindenkinek, akinek szüksége van rá!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  8. A segítségeimről
    - ti vagytok, akiknek ötleteivel gazdagítom enyémeket, és így próbálok értékes dolgokat kihozni magamból. Részletesebben nemsokára.

    Csak remélem, hogy valamikor én magam is hasznos lehetek ilyen téren valakinek.

    Csak szépet és jót,
    :)Júlia

    VálaszTörlés
  9. Kedves Júlia! Bárcsak ott lennék és két kezemmel segíthetnék......azt hiszem azzal többre mennél! Egyébként pedig ne panaszkodj, mert igenis saját ötleteid vannak!!! Kezed alatt alakul át valami Júliássá és születnek meg új gondolatok, amiket meg is valósítasz.....rengeteg mindent készíthettél te már az óvodában..., hol vagyok én hozzád képest?? A mostani munkád is különleges!!!
    Szép napot!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...