.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2015/05/24

Angry birds dekoráció gyerekeknek...


Egy osztály díszítés alkalmával szerettem volna a fiúknak is kedvezni. Azt gondoltam ez olyan vagány díszítés lesz és főleg az ő szívüket dobogtatja meg. De nem így lett... A lányoknak is tetszett. Tavaszi díszítésünk volt. Gondoltam madár is meg olyan virág hatása is van. Szalvéta segítségével már egy alkalommal készítettünk ilyen színes nagy pom-pom fejeket és mikor megláttam, hogy ez át is alakulhat akár angry birds figurákká egyből beleszerettem. Színes papírok segítségével és egy kis filccel készítettem a jól ismert pofákat", amit ragasztópisztollyal csak ahova esik puffan elven ragasztgattam a szalvéta gömböcömre a különböző angry birds grimaszokat". Miután menesztettük a teremből a fiúk és lányok elkapkodták és haza vitték őket... D:)) Így ért véget az életük a negyedik osztályban...




Ezt a képet láttam meg! Arcokat"természetesen lehet nyomtatni is...
 

6 megjegyzés:

  1. VÉGRE!!!! Hiányoltalak!
    Nagyon aranyos lett a dekorációd!

    VálaszTörlés
  2. SOS kérhetnék az elkészítéshez fázisfotókat, vagy azt a linket, ahol esetleg korábban mutattad? A héten megcsinálnánk! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3 rétegű szalvétát széthajtasz és egymás tetejére raksz 3-4-et. Harmónika szerűen felhajtod sűrűn, középen madzaggal összekötöd ott akasztod fel így érdemes hosszabbra hagyni, a végét lekerekíted ollóval és elkezded a rétegeket szét hajtogatni ! Lesz egy pom-pomod"! Arra készítesz pofikat!

      Törlés
    2. http://diyordont.blogspot.hu/2011/05/tutorial-tissue-paper-pom-poms.html?m=1

      Törlés
  3. http://www.sewcakemake.com/2012/01/angry-bird-printables.html?m=1

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...