.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/12/17

A mi adventi gyertyánk...és adventi naptárunk?



Elég szűkösen vagyok az időmmel...úgy, mint Vali! Lemaradni semmiről nem akarok...a szokásokat folytatni...de bizony szerényen is jó követni.
Lementem a kreatív szobámba ( D:))...és 5 dolog, ami az asztalon és a közelemben hevert azt magamhoz vettem. Gyertya csomag, konzerv doboz és kis vödör...és egy üres sörös doboz, amiből számokat vágtam...ide raktam...oda raktam...beleraktam és 10 perc múlva fogtam és büszkén mutattam!


 
 
 








































Az adventi naptárunk hasonlóan készült... Kezembe akadt dolgok...joghurtos poharak...karton lap...és egy ötlet..., hogy minden nap egy választott személy angyalkái leszünk...csenden segítünk és ott vagyunk, hogy neki jó legyen...
Nos...feltűnés mentesen Liza ezt nem tudja művelni, de legalább élvezi. Egy nap...egy összegyűrt pohár...és ennyi...ennyire telt Szilvi!


 
 

5 megjegyzés:

  1. Szenzációs! Különösen jó ötletnek tartom az adventi naptárt, jajj de kár, hogy nem előbb láttam! Imádom!

    VálaszTörlés
  2. Lesz még év...! D:)) a gyerekek meg mindennek örülnek csak új legyen"! Mindkettőt imádják! Még a konzerv dobozt is leszépezték"!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ötletes mind a kettő!!! Azt hogy döntitek el, hogy kinek az angyalkái lesztek? Igen, a a gyerekek minden apró dolognak őszintén tudnak örülni. Ha hamarabb mutattad volna, az iskolában is bevethettem volna, mint titkos fegyvert. :)))

    VálaszTörlés
  4. Választunk minden nap mást...
    De akár kis cetlikre is rá lehet írni a neveket, azt a joghurtos pohàrba hengergetni ( pl: hurkapálcára feltekerni, mint a papír ékszert...d:)) és abból húzunk....
    Vagy becsukott szemmel keresünk valakit, megfogjuk mind a két kezét és egymásnak leszünk angyalkái....
    Vagy csinálunk két kört az osztályban...a belső kör szorosan derekat átölelve jobbra forog, a külső kör lazán széttárt karral fogják egymás kezét balra forognak ( egyforma létszámú körök természetesen!) szemek becsukva...és vagy énekelnek míg forognak vagy számolnak...vagy elmondanak egy szép verset...imát...amikor vége megállnak és aki mögöttük áll...ő az angyala. D:))
    De ezt fantázia...még sorolhatnám mi jutott eszembe...

    VálaszTörlés
  5. Közben délelőtt elmondtam nekik, és azt találtam ki, hogy cédulára írtam a neveket és úgy húztak. Nem árulhatják el, hogy kinek az angyalai, de oda kell rá holnap figyelni, kedvesnek kell lenni vele, stb. Kíváncsi vagyok, hogy tudnak titkot tartani. De nagyon jó, amit írtál te is. :))

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...