.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/10/27

Köszönet...


...amiért segítetek! Jó, hogy az embernek vannak barátai, akikre számíthat! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek! A modell keresés nagyon nehéz... Sokan megszenvedik... Eddig mellettem voltatok és jöttetek amikor szükség volt rátok! Bajban ismeri meg az ember a barátait...kik azok, akikre akkor is számíthat, ha erőfeszítést kell tenni. Ezt nagyon köszönöm!
Pénteken Mariann...szombaton Belli jött velem. Belli most kezet nyújtott egy másik tanulónak...Zsuzsinak...így szombaton kész körmökkel jött haza. Az egyiket én csináltam...a másik kezet pedig Zsuzsi. Így a fényképen most próbáltam azt mutatni, amelyik az én munkám volt. Kedves modellünk sokat nyugtatgatott minket készítés közben...NYUGSZIK"...mondogatta. Szeretnénk szépet csinálni..szeretnénk gyorsak lenni...szeretnénk fejlődni. Ezért izgultunk és csalódottak voltunk, ha valami nem úgy jött össze...Jól esett, hogy az oktató is látta...fejlődtünk. Persze van mit javítani és tanulni, de előrébb jutottunk egy kicsit. Rájönni, hogyan kerülhetjük ki a hibáinkat...kitapasztalni... Ezért gyakorolni kell itthon is nagyon sokat. Öt ember már felajánlotta, hogy eljön hozzám jövőhéten. Ezért is hálás vagyok nektek!
Ma délután ismét gyakorlásra fordítom az időmet. Egyrészt lassan megy...másrészt a párhuzamok reszelése és az anyag felhordása is javítani való...de igyekszem. Még mindig csak porcelánnal építünk. Jövő hétvégén osztályozni fogják a Tipp levegő mentes és szabályos" felragasztását...így erre is időt kell fordítani...
Szóval Puszi!!!

9 megjegyzés:

  1. Jó ez az út, járjad csak :) !
    Ha az én körmeimet látnád....:) Szóval nagyon rövidre van vágva, diszkrét. Én egyelőre csak így tudok létezni.
    Ha ott laknék, érted egy szép francia manikürt viszont még így is bevállalnék. Meg magamért is:) És onnantól mindig olyant szeretnék.
    Szép vasárnapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is köszönöm Júlia! Te messziről támogatsz!!!
      Puszi és ölelés!!!
      Szép vasárnapot!

      Törlés
  2. Igazából erről is szól a barátság,nem?! :))Egyébként pedig én vagyok boldog,hogy ott lehetek és szép körmeim lehetnek:)))))Köszönöm! Puszi és hidd el,lesz ez még tökéletes is!! :)

    VálaszTörlés
  3. Kezdem is irigyelni!!!! D:))
    Kárpótlásul csináltam magamnak 1-et!
    Pusz

    VálaszTörlés
  4. Szépet alkottál, nekem nagyon tetszik. Nem is tudom, hová lehet még innen fejlődni, mikor már ez is tökéletes! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves Icu! Drága vagy..., de ez messze áll a tökéletestől! Látnád milyen gyönyörűséget készítenek az oktatóink!!!!
      Van hova fejlődni!!!
      Puszillak

      Törlés
  5. Flóra, biztosan nagyon elfoglalt vagy, de várjuk ám az új bejegyzést! Kíváncsi lennék rá (gondolom, nem vagyok ezzel egyedül), miben „mesterkedsz” mostanában.
    Őőő…ez egy megbökés akart lenni, a magam suta módján :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj drága Katici! Ez most nagyon jól esett... Köszönöm!
      Hát az van, hogy jönnek a modulzárók...vizsgák... Tegnap orvosi modulzáró volt...az én kis lelkem meg be van tojva már...tanulni is kell aztán gyakorolni is kell, hogy a gyakorlati vizsgán időre végezzek...és bizony nem egyszerű!
      Már a körmökkel nem merek jönni a blogomra, mert kit érdekel, hogy milyen körömmel kínlódok"...D:))
      Ráadásul a kisebbik is most szokik az óvodában...jövőhéttől ott kellene aludnia is...a nagyobbik lánykám eltörte a lábujját...kis bice bóca...egész nap a sürgősségin dekkoltunk...a ház úszik körülöttem...tegnap délelőtt takarítottam, mert a péntek-szombat suli...most is itt ülök a buszon majd tanulok...D:))
      Hiányoztok már nagyon, de túl kell lennem a vizsgán...aztán nyugodtabb lesz a lelkem! D:))
      Puszi neked és mindenkinek!!!!

      Törlés
    2. Ajaj! Értem. Akkor igazolt a távolmaradás :) Sok erőt, kitartást és sikeres vizsgákat kívánok! Lánykádnak pedig mielőbbi gyógyulást! Puszi

      Törlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...