.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/08/09

Körmös baj...




Nagyon örülök, ha eltűnök egy kis időre...és akkor, ha belépek a Szemem Tükrében új és régi kedves tagokat pillanthatok meg. Köszöntelek titeket! 

Egy kis időre eltűntem...jó sokáig"voltam nyaralni ( mint ahogy azt már megsúgtam Júliának!)...és tettem, vettem intézkedtem. Azóta lett egy óriási köröm bajom! Fejembe vettem a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot..., mert tetszik a kihívása a kreatív oldala és az alkotás öröme benne...türelmet is érzek és a szép köröm is tetszik...szóval látok benne fantáziát...Ez Budapesten lenne és nem is ez a bajom, hanem hogy modellekre volna szükségem, aki megjelenne ott a helyszínen és a kezét szépíthetem... Ha a közelemből kerülnének ki a személyek (12-én!), akkor lenne rá lehetőség továbbiakban is szépíteni", ha volna hozzá kedve! Ez neki is jó volna...meg nekem is. Ahogy tapasztalom ez a legnagyobb kihívás...modelleket keresni a tanfolyamra. Ha esetleg van köztetek, aki kedvet érez...akár itt is jelentkezhet! Közben kutakodok barátok között...
Először egy intenzív lehetőséget szemeltem ki, de sajnos hétköznap kevés a jelentkező erre...most a péntek, szombatot választottam...Mivel szeptembertől emelik az OKJ-s képzések időtartamát és ára a triplája lesz...azt hiszem sokan felgyorsítják a jelentkezést is...így tettem én is.
Ami nagyon tetszik benne...az a kreativitás. Persze ügyes, pontos kezek is elengedhetetlenek! A díszítési ötletek kimeríthetetlenek. Láttam a YouTube-on érdekes vizes díszítéseket Itt MEGNÉZHETITEK :))...persze ez csak egy ötlet, ami nem tudom mennyire jó is..., de azért érdekes. Nekem túl feltűnőek...de kinek mi jön be! A különböző motívumok", virágok festése szintén ügyességet igényel... Nem vagyok egy műkörmös csaj...a bizarr tű" körmök sem jönnek be...de vannak használható, finom és ízlésesen kialakított körmök, ami végül is ápolt szép megjelenés elengedhetetlen kelléke...és kinek mi tetszik...alkotni jó dolog...
Én még festeni sem festettem a körmöm... Egyrészt kertész kéz ez...belenyúlok a földbe...a körmeim gyengék, hamar letörnek. Bizony volt, amikor elgondolkodtam, hogy egy rövidebb, ízléses francia jellegű körmöt készíttessek, amivel nincs gond...több héten keresztül adja magát. Sokat fejlődnek köröm téren...van, ami már nem teszi tönkre a körmöd ( hozzáteszem az enyémnek ugyan mindegy!)...és mivel szeretem a szép ízléses dolgokat, ezen a téren is látok sok szépet. Türelmem az van az apró kidolgozott munkákhoz...bízok benne, hogy egy kis kézügyességem is adódik majd és gyakorlással szépeket alkothatok majd. Ha leteszem a vizsgát és valóban be is jön majd...tervezem a továbbképzéseket...
Egyszóval nagy lendülettel és kedvvel indulok neki.
2013. Augusztus 24.-én kezdődik (4hónap :hétvége péntek (16.00-20.00) és szombat (9.00-16.00-ig), helyszín: Budapest, József krt.44 fszt. 3.)és ezúton, aki olvas és lehetősége van ellátogatni hozzám...azt várom sok szeretettel. Valamint ha kedvet érzel a modellkedéshez...ezen a számon elérhetsz (06-30/451-2878) és megbeszélhetjük a továbbiakat! Előre is köszönöm a segítségeteket és ha van ismerősötök, akinek kedve van, az is jelezhet! Állítólag terhesek, visszeresek és rágott körműek nem jöhetnek! D :)) ezt olvastam! A péntek pedikűrös nap, a szombat műkörmös, de aki nem szeretné a karmait hazavinni, annak lehetőségem lesz eltávolítani...már amit"!
Itthon is várlak titeket hétköznap bármikor jöhettek...szintén ingyen kaptok kezelést" tőlem! D:)) szóljatok barátnőknek!
No ennyi!
Mindenkinek kívánok szép napokat! Puszi nektek!









43 megjegyzés:

  1. Szuper!!!!!Ügyes vagy! Régen sosem érdekeltek a körmeim,szépek voltak maguktól.De egy ápolt kéz nagyon szép,tetszik! Továbbítalak a lányomnak jó? Ő fodrász és a körmének jót tesz az ápolás.Amikor ő tanult,mi is égen-földön kerestük a modelleket hétköznap.Nem volt egyszerű,de sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Végre :)
    Sikert neked!
    Lélekben veled vagyok, ebben az ügyben ennyit tehetek:)
    Írj még közben, mutasd, hogy haladsz.

    VálaszTörlés
  3. Öhm.
    A csudának laksz olyan messze!

    Sikereket kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  4. Először is,nagyon jó megint olvasni téged:)
    Másodszor,nagyon örülök ennek a körmözésnek és sok sikert kívánok Neked hozzá:)
    Harmadszor pedig csak annyit,hogy természetesen számíthatsz rám(ebben is!) Puszi

    VálaszTörlés
  5. Juj, dejódejó! Én nagyon szívesen Rád bízom a körmeimet és Pesten is vagyok!!!! ;)

    VálaszTörlés
  6. Valahogy átsiklottam a kivételek rész felett! :) Miért is nem mehetnek kismamák? Pedig nagyon szerettem volna. :(

    VálaszTörlés
  7. Kedves Mammka! Köszönöm a segítséget! Egyenlőre még nem tudom pontosan hogyan zajlik az egész...csak puhatalóztam a neten...és ott olvastam ezeket.
    Na akkor te tudod milyen cécóval" jár!!!
    Remélem találok embereket...
    Puszillak

    VálaszTörlés
  8. Drága Júlia mindenre szükség van...lelkiekben támaszra is! Köszönöm, hogy velem vagy...aztán majd mutatom én hogyan készítettem el! Nagyon igyekezni fogok a szép munkára!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  9. Hát ez az Thea! Olyan sokan vagytok már itt akiket szeretek, hogy simán elég volna a modell létszám, ha csak titeket ráveszlek!!!
    De Zalaegerszegre járok...majd hátha egyszer egyszerre megyünk oda...csak szólj előtte, ha utaztok haza! D:))
    Pusz

    VálaszTörlés
  10. Na Belli rád viszont nagyon számítok, úgyhogy szavadon foglak!!! Sőt neked itthon is szépíthetem a kezedet!!!

    VálaszTörlés
  11. Jaj Reni! De drága vagy!!! Egyszer csak megszülsz és akkor ha nagyobbacskák lesznek a gyerekek ( ikrek!), akkor rád fér majd egy kis kényeztetés ( nekem elhiheted!)...és akkor szeretettel várlak majd egy kellemes kézápoláshoz és közben egy jó kis fecsihez, hogy hogyan nőlnek a szépségeid egyszerre!!!
    Tesódkától esetleg megkérdezheted...csak ne legyen műkörme. De bárki mást is...neked biztos jobban vannak Pesten ismerőseid...
    De most csak vigyázz magadra! Aztán később szépítgetjük kezeid...( leteszed a gyerekeket anyudnál és jöhetsz!)
    Puszi nektek

    VálaszTörlés
  12. :-)
    Jövő héten megyek (megyünk) éppen (csak mesélem), mert gyertyát kell fújnom. Anyu kiadta az ukázt, hogy idén a napján akar megünnepelni, meg menjen mindenki, mert műterembe akar rángatni, megörökítés céljából.
    Szóval mennem kell, hadd örüljön...

    VálaszTörlés
  13. :) Úgy legyen! Így aztán tiszta kényeztető wellness lesz, ha hazamegyünk!
    Nagyon örülök, hogy belevágsz! Én is imádom a körmeimet díszítgetni, annyira szuper dolgokat lehet már csinálni, ami visszafogott, de kifejezetten gyönyörű. :)
    Mi csak egy induló lakk zselé készletre ruháztunk be, persze pici kövek, csillámok, netről lelesett és továbbgondolt mintácskák...

    VálaszTörlés
  14. Én is Veled vagyok lelkiekben, nagyon sok sikert kívánok neked...
    Nagyon nagyon ügyes vagy...

    Szeretettel,

    P.

    VálaszTörlés
  15. Akkor nem én vagyok az egyetlen akinek a kert és a köröm a két hobbija :)))
    Már gondoltam is rá, hogy biztos azért alakult ez így, mert mindig azt szajkózták a szüleim hogy nekem kell kikaparnom a gesztenyét ha jutni akarok valamire :)))
    Szóval körmöm van, kaparni tudok... nézz be hozzám, ha kíváncsi vagy rá miket alkotok :)))
    Sok beauty blogot is találsz amikre fel vagyok iratkozva, köztük tutira találnál olyan körömrajongó amatőr leányzót, aki alig várja a lehetőséget a modellkedésre.

    VálaszTörlés
  16. Akkor Reni én tőled is tanulhatnék, mert annyira kezdő vagyok!!! De nem szándékozom az maradni...

    VálaszTörlés
  17. Nagyon kedves vagy Piroska! Köszönöm szépen! Jó érzés tudni, hogy ennyien vagytok mellettem!
    Ölelés

    VálaszTörlés
  18. Kedves Szil! Örömmel üdvözöllek nálam! Biztos sok érdekes és szép dolog van nálad...abból ítélve amit láttam!
    Nem is gondoltam, hogy körmös" blogok is lehetnek...pedig miért is ne?
    Már benéztem és be is fogok nézni...köszönöm neked! Minden jót a kiscsaládodnak"!!!
    Remélem lesz alkalmunk fecsire!

    VálaszTörlés
  19. :) Egész biztosan! Elég sok információt összegyűjtöttem egyébként a körmözésről az évek alatt, kipróbáltam már a zselés műköröm építést és a gél-lakkozást is, jó móka! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök!!! Minden jót Szil! Jó körmözést!

      Törlés
  20. Szia Flóra! Azt a mindenit, de bátor vagy! 4 hónap a tanfolyam? Meglátom, hogyan alakulnak a programjaim. Igaz, én 70 km-re lakom Pesttől. Előre nem ígérek semmit, de talán adódik a 4 hónap alatt egy alkalom amikor fel tudnék menni. Legalább személyesen is megismerhetnénk egymást.Sok sikert és kitartást kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  21. Jaj de drága vagy Zsimama! Ezeket az önzetlenségeket és segítőkészségeket...
    Ilyenkor örülök, hogy belefogtam a blogolásba, mert sok jó és kedves emberre akadok! Lèlekben...vagy testben"...de velem vagytok!
    Majd meglátjuk, hogy alakul!
    Puszillak

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. Csajszika! Ha itthon is gyakorolni akarsz, nagyon szívesen odanyújtom a kezemet :) Sőt, még a modelled is szívesen leszek. :) Örülök, ha így tudok segíteni.

    VálaszTörlés
  24. Hát csajszikám megmentesz, ha idenyújtod" kacsikádat!!!! El sem hiszed mennyire örülök neked!!!!
    Kitanulok" aztán csinálok nektek olyan dögös körmöket...
    Egyébként is ideje volna találkozni...egy jót dumcsizni:)) Mentsd a számomat...aztán ha elkezdődik már jöhetsz is!
    Puszillak érte!
    Szió

    VálaszTörlés
  25. Szia! Én benne vagyok!!! :) Csütörtökön megyek haza anyuékhoz egy egész napos látogatásra, akkor találkozhatnánk egy dumcsira...és a lányokat is olyan régen láttam már, istenem, mekkorák lehetnek már, 2 év eltelt, mióta eljöttünk :)
    És tényleg szívesen odaadom a kacsóimat bármikor, csak szólj! :)

    VálaszTörlés
  26. Szuper!!! Majd szólj telefonon ha tényleg itthon vagy!!! Aztán jöhetsz is ám bármikor...én akkor már úgy tervezem a jöv.hét csütörtököt! Gyertek el...vagy majd megdumcsizzuk hogy jó nektek! Oké?
    Juhéj...
    Na szió!

    VálaszTörlés
  27. Remélem sikerül megoldani a kéz problémát! Jó is ha az ember több lábon áll!Sok erőt és kitartást kívánok!
    Most meg szép hétvégét és jó pihenést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is köszönöm kedves Vera és a jókívánságaidat is!
      Ma megyek boltvezetői tanfolyamra...úgyhogy kellemesnek kellemes! D:))

      Törlés
  28. Nincsen itatód? ne bánkódjál nagyon!ha felteszel egy virágalátétet valamire,vagy egy edényt bele köveket,akkor már van itatód.
    Egészen eddig nem jöttek.nem értettem.És bánkódtam.Aztán tegnap egy profi madárfotós blogján ugyanezt a problémát olvastam.Hozzá is most kezdtek jönni.Azt válaszolta nekem,hogy a hőségben valószínüleg találtak biztosabb vízlelőhelyet.De nekem azért ez mégis furcsa....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mammka! Van egy óriási jégkrém doboz tele kövekkel és vízzel egy magasabb ponton, ahova a kutyáim nem érnek...de nem jött be! Úgy látszik igényesebbek...
      Kellemes vasárnapot mindenkinek!

      Törlés
  29. Szuper! Biztosan szépek lesznek az alkotásaid, mert nagyon kreatív vagy. Bárcsak itt lennél... egy hete géllakkoztattam a körmeimet, hogy nőjjenek és erősödjenek. :) Sok sikert és én is várom a beszámolókat, szívesen olvaslak!

    VálaszTörlés
  30. Örvendek, hogy jelentkeztél! Örvendek, hogy belevágsz a köröm világában, mindig is szerettem ezt a világott!Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  31. Kedves Noryta ÚGY LEGYEN!!! D:)) köszönöm kedves szavaid!

    VálaszTörlés
  32. Szia EMERENCIA! Én is örvendek neked!!!! Csak nem nyaraltál? Minden szépet!

    VálaszTörlés
  33. Kedves Flóra!
    Már nagyon hiányoztak a bejegyzéseid. Csak most jutottam géphez (nyaralni voltunk), és most olvasom, hogy milyen új dologba vágsz bele. Sajnos mi a lányaimmal csak lélekben állhatunk melletted. Biztosan menni fog, utána meg csak a fantázia szab határt az alkotások során. Nekem a kisebbik magától tanulta meg a műköröm készítését, a nagyobbik pedig rendszeresen készít szebbnél szebb körmöket. Ha érdekel, elküldöm neked a blogcímét.

    Tihanyban láttunk olyan levendulabuzogányt, amilyet te is készítettél, így rögtön az eszembe jutottál. Puszillak és várom az alkotásaidat. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Icu!!! Hát még szép, hogy szívesen megismerném a lányaidat!!! Nagyon örülnék ha benézhetnék" hozzá!!! Látod az ilyen véletlen dolgoknak örülök! Nagyon sokan készítenek otthon körmöket"...én is láttam videón...kíváncsivá tettél!!! Gyorsan küld el! D:))
      Remélem jól telt a nyaralásod! Örülök, ha eszedbe jutottam! Még van egy kis idő, aztán kezdődik a suli! Neked is és nekünk is...addig is érezd jól magad!
      Puszillak

      Törlés
  34. Kedves Flóra!
    Itt találod a nagyobbik blogját:

    http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/

    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm Icu!!! Már mentem is...ott vagyok! Puszi

      Törlés
  35. Mosolyt hoz arcomra, ahogy itt olvasok.:-)
    Ezt a modell keresős részt lányommal együtt átéltem és néhány alkalommal magam voltam a modell. No azért a körömépítésbe és festésbe nem mentem bele, de volt körömágy igazítás. A lábápolás pedig kifejezetten jól esett. Nagyon jó érzés egy ápolt és karbantartott testben létezni és esztétikai szempontból sem elhanyagolható látvány az így karbantartott ember. Utóbbi hetekben a festés és a természeti környezetben töltött idők meghagyták nyomait. Egy nagyobb otthoni fürdés és egy kicsi termálvizes áztatás után így a "modellkedős" tapasztalatokat magam is hasznosítani tudtam. Férfiként viszont észreveszem, amikor túlzásokba viszik a piperkőc divatot. Egyensúlyt lehet a jó ízlés mentén ebben is találni és keresni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Tibor! Egyetértek az utóbbi megjegyzéseddel!
      De az én arcomra is mosolyt hoztál, hogy nicsak...nicsak!!! Többen tudjátok mi vár rám, mint én! D:))
      Minden jót kedves Tibor!!! Örültem ennek a történetnek...
      Szép napot!!!

      Törlés
  36. De jóóóó!!! Boldog vagyok nagyon, hogy ilyen klassz dologba kezdesz!!!:))) Szeretem is, de csak a szerényebb fajtát;) Biztosan nagyon szépeket fogsz készíteni és remek ötletnek tartom!!!:)))
    Sok sikert kívánok hozzá és millió puszit küldök!!!:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Márti!!!! Látod mi megvártunk!!! Újra együtt a csapat"! Kíváncsi voltam mi az, amibe belefogtál...és megleptél! De amint ránéztem a képekre...téged láttalak benne! Ahogyan a képeslapokat készítetted csak most textilbe öntve"!!!! Nagyon szépek! Tudjuk mi, hogy milyen ügyes a kezed"!!!
      Köszönöm a kedves szavaid...remélem nekem is kézre áll" a dolog! D:))
      Szió

      Törlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...