.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/06/19

Asztali levendula koszorú...készítése!




Sikerült véletlenül az előző négy koszorút kitörölnöm...idiot. De mérgemből nem teszem vissza! D:)) Már csak azért sem! Persze csináltam még ma az étkező asztalomra is levendulás dekorációt..., mert egy baj van a kültéri ajtódíszemmel, hogy nem látom és nem érzem. Így készítettem rá szintén apró virágokat és annyit újítottam, a dúsabb hatás elérése végett kettő koszorút készítettem s egy kisebbet a nagyobb belsejébe valót fontam...majd a kettőt összedrótoztam. Ezzel a módszerrel bármekkorát" alkothatunk! Egészen óriásit is esküvőre...akár szív formát is...




9 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép lett!!! Tudtad überelni az előzőeket. Lop(hat)om az ötletet...... én is megpróbálom elkészíteni a lazább változatát, mert nekem nincs ilyen sok, hiába ez tetszene inkább. (Meg fogom mutatni a végeredményt) Majd jövőre jobban odafigyelek a metszésére a nagyobb virágtömeg érdekében, hogy kedvemre kreatívkodhassak én is.

    VálaszTörlés
  2. Igen! A metszés nagyon fontos! Így a szétdőlést is elkerülhetjük. A barátnőm nem metszette 1-2 évben és szétesett"...elég drasztikusan vissza vágta és most szépen kiheverte...kompakt lett! Mindenképpen csinálj! Imádni fogod!

    VálaszTörlés
  3. Flóra!Nem idiót,hanem zseniális vagy!!!!!!:) Soha eszembe nem jutott volna,hogy két koszorút tegyek egybe.Ez így annyira szép,hogy na!Ez a legszebb,amit valaha láttam!De tényleg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj igazán köszönöm Mammka, hogy az idiot" védelmére keltél"! D:))
      Tudod nem sok féle koszorút láttam ezidáig... 3-4 félét. Van még egy ami foglalkoztat, azt is ki kellene próbálnom.
      Minden jót neked!
      Pusz

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Valóban feltűnőbb és ahogy Belli írta, hogy az illata...csak mert tegnap itt ült mellette...isteni!
      Legyen szép napotok!

      Törlés
  5. Gyönyörű,és az illata....!!:)Puszi

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon szép lett. Kár, hogy nekem nincs levendulám. El tudnám képzelni, hogy este egy ilyen koszorú mellett üldögéljek. :))
    Várom a többi koszorút.
    Puszi

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...