.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/05/14

Lelkünk ápolása...




Mindig gyógyír, ha olyan dolgot teszel, amit szeretsz, megnyugtat és lefoglal... Ezt tettem ma és tesszük amikor csak lehet, hogy ne gondolkodjon annyit az ember. Mamival szeretünk kertészkedni. Veteményesben babrálni...ültetni és horolni...és egymás társaságában lenni...persze beszélgetünk sokat és bármilyen fájó be kell, hogy lássam ez így a jó. Szenvedni látni szerettünket...hol már az orvos tudomány is megállt...és nem segíthet...még szívbe markolóbb, mert összeszorult szívvel ültünk az ágya mellett egy olyan embernek, aki mindig a legerősebb volt közülünk és az utolsó pillanatig tudatában volt mindennek. Nem akarok többet erről beszélni és írni, mert fáj és ha rágondolok megtelik a szemem könnyel... Szívünkben tovább él papi, aki az apám helyett az apám volt és gondomat viselte és törődött velem úgy, mint a saját gyerekeivel. Nem hagyom, hogy emléke elhalványuljon és feledésbe merüljön...az ő tündérei emlékezni fognak rá, hogy ki volt ő és mennyi mindent tett értük. De az életnek folytatódnia kell és mi más lehetne jobb, mint belemerülni a tettekbe. Egyre kértem a JóIstent és miután elvitték a kórházba csak azért imádkoztam, hogy úgy legyen, ahogyan papi is szeretné...csak ezt mormoltam magamban...és akkor megszólalt a telefon...Zsolti volt az sírva, hogy meghalt... Most már jó helyen van...nem szenved többé...mi még szenvedünk a hiányától és nem gondoltam volna, hogy ennyire megvisel, mert sírok akár hányszor rá gondolok...és most is, mert túl friss a dolog...de azt kell tennünk amit ő kért tőlünk..."Vigyázzatok magatokra!" Ezt tesszük...leszünk támaszai maminak és egymásnak...a családnak.
S hogy megnyugtassam egy kicsit magam...két órát szántam egy kis virág készítésre. Be sem fejezhettem, mert Liza ment néptáncra és már vitte is magával...nem nehéz örömet szerezni a lányaimnak.












9 megjegyzés:

  1. Szép lett, nagyon ügyes vagy. :)

    Soha nem fog elhalványulni papi emléke, ebben biztos vagyok. "Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,"

    VálaszTörlés
  2. Nagyon friss és fájó lehet neked most erősnek kell lenned. Nagyidnak nagyon jó hogy ott vagy mellette és beszéltek lekötitek magatokat.Papid emléke biztos nem fog elfelejtődni, sőt idővel még jobban erősödik a hiányától. Ehhez kell erő ezt feldolgozni. Nagyon szép kézimunkát csináltál. Aranyos csinos nagy lányod van aki milyen büszkén viszi a táskát!

    VálaszTörlés
  3. Igen...sajnos sok mindenkit elveszítettem már...így tudom...
    Köszönöm Icu!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva örülök ha tetszik...
    Liza huncut...ha kérem, hogy lefényképezhessem, ő mindig össze-vissza tekeri magát, mint egy modell...direkt hülyül nekem, mikor kérem, hogy csak álljon meg. Imádom a kis színésznőt! Ha látnátok a fel nem rakott képeket... Az a szerencse, hogy hülyeségből csinálja... D:))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép,Te pedig nagyon ügyes vagy!!!Liza lassan kész hölgy:))
    Nem tudom enyhíteni a lelked fájdalmát,de igyekszem én is melletted lenni és nagyon örültem,hogy ismét együtt tanultunk horgolni:)))Remélem arra a kis időre jobban érezted magad!!!Puszillak és folytatása következik még a tanulásnak:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy közösen kisilabizáltuk a virág nagyi négyzetet! Holnap összehasonlítom az általam készített rajzal...jó, hogy te a leírást érted én meg rajzot készítek. Annak is örülök, hogy közben meghorgoltad, mert nagyon tetszik jó volt làtni! Nagyon régen kiszúrtam már magamnak, mert könnyűnek találtam a kész kép alapján, de tuti nem úgy rajzoltam le mint ahogy eredetiben van! Ezért nem is fogtam bele... Majd meglátom, hogy sikerül nekem!
      Jó éjt nektek!
      Remélem felrakod a blogra!
      Puszi

      Törlés
  6. Jajj Flóra, te pedig a mi lelkünket ápolod ilyen szép írással és kézimunkával... Ölellek!

    VálaszTörlés
  7. Ígérem ezentúl ápolom és magamban tartom... Végülis jókedv miatt jártok ide! Nem? Én is ölellek!

    VálaszTörlés
  8. olyan jól összepárosítottad a színeket...imádom az ilyen meleg hatású mintákat!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...