.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/04/17

Szeretem az indigó szín látványát...


Nagymamámra emlékeztet, aki varrónő volt és mindig kékfestő anyagból varrott blúzt, szoknyát és kötényt viselt... Olyan csinos volt benne még idősen is...karcsú és nagyon kedves asszony volt, akinek köszönhetem boldog gyerek koromat...hiszen ő vigyázott ránk, amíg a szüleink nem értek haza.... Innen ered a kékfestő, az indigó szeretete...rá emlékezek s így körül veszem vele magam képekben....
Tulajdonképpen ebben is a szín fogott meg...fel sem tűnt volna, ha mondjuk piros lett volna. Az elkészítését ajánlom ITTmegtekinteni...zseniális ötlet! Köszönjük! Nos, akkor akár rajzolhatunk is mintát az anyagba...5 megjegyzés:

 1. Szép amit írtál, és jó ötletet adtál!!!:)))
  Köszönöm!!!:)))

  VálaszTörlés
 2. :)
  Jó ötlet!Nagyon hiányoznak már a dumcsizások,gyógyuljatok meg gyorsan!!!Mindenkinek puszi:))

  VálaszTörlés
 3. Én is nagyon szerettem nagymamámat, ő szokott mesét olvasni, kedvenc recepteket főzni ,sütni, nagyon szerettem őt!Ő szeretett kreatívkodni, érthető , nem?:)

  Jó éjt!

  VálaszTörlés
 4. Rám is a nagyszüleim vigyáztak, míg a szüleim dolgoztak. Nagyapám minden reggel úgy ébresztett, hogy:Jó reggelt, mi szépet álmodtál? Azóta se kérdezte senki. Példás házasságban éltek, én is őket szeretném követni. Jó volt a bejegyzésedet olvasva felidézni őket. :))

  VálaszTörlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...