.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/25

Vászon táska elkészítése...




Tulajdonképpen nem is igényel különösebb tudást...illetve a varrógép ismerete nagyobb kihívást jelenthet! D:)) Szerencsére vagy nem..., de nem osztogatják már a nejlon táskákat az üzletekben. Pénzért vásárolható, de vajon megéri-e? Nekem nem... Gyenge is és utálatos is. Készíthetünk trendi bevásárló táskát tök egyszerűen...ízlések és pofonok, ha a vintage stílus jobban bejön, mint ez, akkor nézz szét ITT! Zsákvászon ötleteket gyűjtögettem... Szeretem az egyszerű zsák anyagot is, amit néha használtunk is dekorációként az iskolában, ősszel, Márton napkor...és mindig közel állt a szívemhez természetes mivoltja miatt. Bármilyen anyagnak adhatunk modern vagy rusztikus kinézetet egy kis ismerettel és ötlettel... Ez most a modernebb verzió...kedvezek az ízlésemnek. D:)) De remélem ti is kaptok egy kis ihletet! A blogom összeforrt a Pinterestemmel...úgyhogy ismét ezzel jövök nektek. Ha a gépeteken van fordító program, akkor sok jó tippet is találtok...






























Na jó! Nem bánom...hátha valakinek nem gyere be! Van ám a tarsolyomban szuper! Sajna a forrás nincs meg...nem volt a képnél sajnálatomra!!! De nagyon tetszik farmerrel házasítva...mintha konyharuha lenne... Egy kis újrahasznosítás is van benne! Hogy tetszik? Nekem nagyonnnnnn!!!!



12 megjegyzés:

  1. Flóra most eszembe juttattad, hogy a varrógépem meg kellene javíttatnom!!!:))) Nekem is nagyon bejön ez a mindent elnyelő öko táska:)

    VálaszTörlés
  2. Hétvégén neki ülök és átnézegetem a gyűjteményt!Mindenképp táskát kell varrnom...:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves OviVarázs! Gyakran elfeledkezünk éppen nem "fontos" dolgokról...megaztán édes találkozód volt kint a hóban...! D:))) viccet félre téve örülök!

    VálaszTörlés
  4. Belli remélem találsz azok között amiket tegnap mondtam! Jó éjt! VAgy horgolást?

    VálaszTörlés
  5. Húúú, ezek nagyon jók! Szerintem megpróbálkozom én is eggyel! Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  6. Szió Reni! Igazán nincs mit! Tudod a Pinterest kimeríthetetlen!!! De én már holnap nézek is anyagot! De lehet, hogy konyharuhát keresek! D:)) Annyira beleszerettem! Remélem jól vagytok! Puszi

    VálaszTörlés
  7. Akkor kérjük közzétenni a végeredményt! :) Már én is csak szerdáig dolgozom (utána végre tavaszi szünet), beszerzem az anyagot és nekiállok. Bár annyi mindent terveztem erre a pár napra...meg persze szombaton megyünk haza. De annyira tetszenek, hogy muszáj időt szakítanom rá! :)

    VálaszTörlés
  8. Oké! Már azon izgulok, hogy találok-e jó anyagot holnap! Akkor készítek anyukámnak is, mert olyan szuper retros táskával jött tegnap..., hogy akkor a fejembe vettem készítek neki is bevásárlós tatyót"!
    Hát kedves tanárnéni" akkor neked is hajrá!!! Jó arány, ha a felével elkészülsz! D:))
    Jó éjt!

    VálaszTörlés
  9. Flóra!!!:)))Képzeld el, megkértem a férjem reggel, hogy vigye el a varrógépem a szerelőhöz!!!Már ott van!:)

    VálaszTörlés
  10. Na!!!! Jól tetted!!!! Akkor meggyógyítják szegénykét nemsokára!!!! Rendes ember elvitte első szóra! Én meg nézek anyagokat...megyek fodrászhoz és előtte beinvitálom magam egy -két helyre! D:))

    VálaszTörlés
  11. Milyen szép is lenne...már fél éve könyörgök,de most aztán a kezébe is adtam(persze újra megkértem:) )!
    A fodrászhoz tegnap reggel elfelejtettem elmenni, úgy szégyelltem magam :(, azért húsvétra lesz frizurám remélem!!!:)))

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...