.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/19

Tinctoryhoz használt öltés...


Többen is mondtátok, hogy milyen jól néz ki a selyemből készült ékszer... A Pinteresten találtam ezeket az öltéseket és nagyon megtetszettek. Aztán ahogy nézegettem, hát így varrhatják azokat az említett ékszereket.  A FORRÁS ad hozzá képes leírást is, ha érdekelnek ezek az öltések nézzetek be... Különlegessé tehető általuk sok minden...
























































6 megjegyzés:

  1. Kedves Flóra!
    Örülök, hogy benéztél hozzám, és az olvasom lettél. Szépek a munkáid. Szívesen jövök máskor is.
    Csatlakoznék a követőid "táborához", de nem találtam a blogodon.
    Blogos üdvözlettel: Erzsi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zsimama! Nagyon kedves vagy köszönöm, hogy írtál...( egyébként én is szándékoztam már, mert többször voltam nálad, mert nagyon tetszik, hogy sok szépet varrogatsz...mondtam is Bellinek, hogy megyek!) Várlak téged is vissza sok szeretettel!!! Ilyenkor örül a lelkem, hogy írtok kedves Zsimama! Én is ott leszek!
    A követők nekem fent vannak a fejléc alatt...nem rég jelölt be Zsuzsi...ő volt az utolsó ( köszi neked is Zsuzsi!). Valóban nem látni neked? Van, hogy én sem láttam, de ha a címre kattintottam és frissítettem azzal, akkor bejött. Hátha úgy neked is sikerül...nem tudom miért van ez...
    Még egyszer köszönöm és várlak kedves Zsimama! Szép estét!

    VálaszTörlés
  3. Tegnap már jártam nálad ,tetszenek ezek az öltések,csak nekem nem biztos,hogy lenne ehhez kitartásom,türelmem.Nagyon köszönöm a szavaidat nálam, ha velem együtt laknál,nem biztos,hogy ugyanezt mondanád.:)Ilyenkor kell a családtagokat megkérdezni.:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Flóra!
    Nálam sajna nem látni, valószínű más a képfelbontása a képernyőmnek, és ezért nem látszik nálam. Rákantintással sem tudtam elővarázsolni. Ennek ellenére rendszeresen látogatni foglak , felvettelek az olvasni valók listájába. Viszont érdekes, mert a másik (Szülők a Gyermekekért) blogodon az oldalsávban látom a rendszeres olvasóidat.
    További szép napot! Erzsi

    VálaszTörlés
  5. Kedves Mammka! Azt hiszem azért járnak hozzád, amit a blogon nyújtasz...úgy hogy végülis mindegy, hogy otthon mit mondanak...( de biztos, hogy semmi rosszat!!!) Én nyugodtságot érzek ott, persze lehet ez a személyes véleményem, hiszen mindenkinek mást nyújthatsz...
    Az öltésekhez az biztos, hogy türelem kell... De a horgoláshoz is...Nem gondolod? Most készül 3 olyan csíkos nyuszim, mint amit felraktam! 2 már készen van, de együtt mutatom be őket a nagyközönségnek"...D:))

    VálaszTörlés
  6. Kedves Zsimama! Ezért teszek...köszönöm, hogy tájékoztatsz, mert akkor lehet, hogy más sem látja? Esőmentes napot...csak mert nálunk szakad. Jó is ez, ha aludni akarna az ember...de kimenni nem lehet.
    Minden jót!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...