.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/22

Itt tartok...a nyuszik horgolásával!




Ez is még farkatlan szegény! Az összeállítás még eltart egy ideig...ráadásul még egyet akartam horgolni. Először befejezem ezeket...Zsolti már úgy is ferde szemekkel néz rám"...D:))
Gondoltam felteszem nektek a leírásomat, amiről horgoltam és beírtam a horgolós receptjeim" közé...hátha értetek belőle valamit az angollal együtt átgondolva. Annyit, hogy én a közepébe eggyel több egyráhajtásos pálcát horgoltam a csúszógyűrűbe, így a körökbe is több van mint az az eredetin van, mert túl lukacsosnak ítéltem és nem akartam, hogy a töltőanyag látható legyen (Micro Grande fonalam van,3,5-4,5 horgolótűt javasol hozzá, persze ha kisebb tűvel horgolom nem 5-sel, akkor ez nem fordul elő)...végül úgy döntöttem, hogy varrok annak is egy zsákot"...bár az eredeti leírásba nem szerepel. Aztán már ott tartottam, hogy a füle közé tépőzárt teszek, hogy egy nyakba akasztós szütyőt készítek...ami még lehet a többiből...ha lesz hozzá kedvem bíbelődni...Lizának jó volna kis pénztárcának...



















Ilyen apró nyuszikat, kabalákat akartam a tojásba! Hát szívás! Nem is túl szép szegényke...mást kell kitalálnom helyette. Szemet még nem csináltam neki...én is ilyen vak vagyok, hogy mit találjak ki gyorsan...

11 megjegyzés:

  1. Nahát, hogy te milyen ügyes vagy! Az a kis nyuszika is nagyon aranyos, én nem hiszem, hogy elégedetlen lennék magammal, ha egyszer a kezeim közül ilyen gyönyörűség kerülne ki.

    VálaszTörlés
  2. Elárulom Neked Flóra, hogy én rögtön azt a pirinyó kis nyuszkót szúrtam ki!!! A nagyok is szépek, különösen a rózsaszín-zöld színösszeállítású!:),de az a kis picurka, hát az tündéri!!!:))) Sajnálnám, ha nem őt választanád, már tényleg csak a szeme hiányzik. Tudod mit? Megadom a címem!!!:))))) De a lánykáid biztosan el lesznek ragadtatva!:)
    Ügyeeeeeeeeeeeees vagy!!!:)))

    VálaszTörlés
  3. Annyira,de annyira tüneményesek! Frissítő tavaszt csempésznek ide!
    Köszönöm a leírást,olyan kedves vagy!

    VálaszTörlés
  4. Hát ezek, hát ezek...szóhoz sem jutok. :) Ezek valami olyan nagyon aranyosak!!!! Nekem is a pirinyó nyuszkó lopta be magát a legjobban a szívembe!!! Nagyon édes! És a maroknyuszik is szuperjók! Nekem is a zöld-rózsaszín tetszik a legjobban, bár a többi is nagyon jópofa! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Tüneményesek ezek a nyuszkók!!
    Gyerek pénztárca? Tuti jó ötlet!!!
    Nem tudom miért nem tetszik a kicsi nyuszilány, nagyon aranyos. Meg lesz a szeme, szája, egy kis bajuszka, és máris Te is másként látod. Nagyon-nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Sucika! Tudod azért vagyok elégedetlen, mert látom a hibát! Amire most már rájöttem, hogy így nem szép és egyenletes, meg arra is, hogy nem így szokták, de tanulok a hibámból, másrészt pedig nem tartom szégyennek a beismerését és nem is vagyok az az ember, aki csak dicséri önmagát és munkáját, meg különben is attól leszek jobb is a készítésben, ha nem vagyok elfogult magammal kapcsolatban! Minden esetre nem gondoltam volna, hogy az a kis nyuszika, amit hasraütésszerűen bíbelődtem...és kissé sete sutának tartottam ennyire tetszik nektek!
    VAGY CSAK A KEDVEMBEN AKARTOK JÁRNI? D:)) Köszi kedves vagy ICU!

    VálaszTörlés
  7. Kedves OviVarázs! Lehet, hogy igazad van, mert ha csinálok szemet és szájat...akkor nem látom a kis pofikáján a hibákat! D:)) azt találtam ki, hogy megcsinálom nyakláncnak..., mert olyan kicsi, kb: 5 cm...úgy nem veszik el!
    Liza imádja amit készítek és azt szokta mondani, hogy semmi sem baj ő pont úgy szereti ahogy van...

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mammka! Ezek szerint ki lehet silabizálni" az írásomat? Ennek nagyon örülök, lehet, hogy nem túl pontos lépésről lépésre, de aki tud horgolni talán elindul valamerre a több információból...

    VálaszTörlés
  9. Szia Ditti! A zöld nyuszika nekem is kedvencem..., mert van benne ZÖLD és mert jót kísérleteztem a színeivel...
    Több féléből jobban választanak a lányok...

    VálaszTörlés
  10. Kedves Zsimama! Neked is igazad van, csinálnom kell szemet a nyuszinak! Egyébként jó ötletnek tartom, csak nem gondoltam, hogy 1 napot elkínlódok vele! Annyira picuri...legkisebb horgolótű, vékony fonal...az én bénaságom...hozzánemértésem"... De biztos ebbe is bele lehet jönni...talán születnek még testvérei...csak nem Húsvétra! Így egyedül elég árvácska"...de akkor nem kell nyakláncnak elkészíteni, ha lesznek testvérei...
    Minden jót hétvégére!

    VálaszTörlés
  11. Mondtam én neked,hogy a kicsi nyuszika cukorfalat!A többi nyuszkó is jó lett,NAGYON ügyes vagy!Én csak egyet készítettem,de lehet hogy még belehúzok...Feladtad a leckét:))

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...