.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/01

Horgolt nyuszi húsvéti ajándéknak...




Képtelen voltam ellenállni a késztetésnek, hogy horgoljak a lányaimnak húsvéti kabalát... Bár Kirát nem különösebben érdeklik...Liza annál inkább megőrül minden új jövevényért... Így egy nyuszika már elkészült és két délutánom elment rá, amikor Kira láztól kiütve feküdt nekem dőlve. Sajnos nagyon megviseli szegénykémet és mást nem tudtam tenni, mint adtam a gyógyszereket és egész nap mellette voltam. Mivel utálok csak lenni" így mellette neki fogtam és amikor tehettem, akkor kezembe vettem a horgolótűt és fonalat... Volt időm megtervezni és kigondolni...mivel nem néztem se leírást se képet...szép lassan kigondoltam, hogyan képzelem el. Hát dőltek az ötletek és legszívesebben többfélét is készítettem volna, de így sikerült. Óriási nagy szemeket szerettem volna. Hát ennél nagyobb aztán nem is fért volna szegénykém arcára"...!!! Természetesen belecsempésztem Liza kedvenc színét a zöldet...kifestett szemhéjú nyuszika lett és zöldfülű" is szegényke... Így a képeket nézve, lehet, hogy még tappancs készül holnap! Fénykép az van bőven...íme a menete. Hozzá teszem vannak benne hibák! A fogyasztás nem túl szép lett...talán jobban meg kell húznom a fonalat, hogy ne legyen olyan kandikáló lyuk áradat. De mivel kezdő vagyok, első kabalám és teljesen egyedül készítettem...így nézzétek ezt el nekem!

















7 megjegyzés:

  1. De aranyoska,szerintem ez Kirának is nagyon tetszik,biztosan hamarosan jobban is fog lenni a szép látványtól!A képek is nagyon jók, köszönöm,hogy megnézhettem!

    VálaszTörlés
  2. Kedves tőled Júlia...bárcsak profi volnék horgolásban! Köszi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Emerencia! Örülök ha tetszik...! Azért több idő elmegy az apróságokkal ( varrás, fül csinálás...), mint maga a test horgolással. Legközelebb talán ügyesebb leszek!
    Látod csak ösztönöztök engem képekben! Még a barika izgatja a fantáziám!
    Legyen szép hétvégétek!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Sucika! Kedves vagy!!! Kellemes hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Hip hip HURRRRÁÁÁÁÁ!Nagyon cuki lett,ügyes vagy!!!!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...