.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/03/15

Egy újabb szerelem...


Van, hogy az ember meglát valamit és nem tud szabadulni a gondolattól...látottaktól...és kíváncsiskodok mivoltjáról! Nos így vagyok ezzel a ribbon flower" azaz szalag virágokkal. Amíg az ember csak a körülötte lévő világot látja nem is gondolja, hogy azon kívül mennyi szépség van még! Persze tudni akarok egy pár titkot"...vajon hogyan is készülhet. Ha lett volna itthon szalagom és rámám és anyag" amin ezt készítik valószínű, hogy a sapka horgolása helyett azt próbálgatom szabad időmben... ( A sapka azt hiszem játszó sapka lesz...D:)) Olyan hihetetlen élőn készítik el a képeket, hogy teljesen elképedek a látványtól. A YouTube-on hihetetlen könnyedséggel készítik s ezzel egy újabb akadály és késztetést érzek, hogy valamit ez ügyben is kipróbáljak... Nyitottam ennek egy újabb mappát és igyekszem mint a többi mappánál is a rejtelmeibe ásnom magam és technikákat keresni, hogy felvilágosuljak... A mappát ITT tekinthetitek meg... Az alábbi képeket szintén ott találjátok meg...így láthatjátok honnan származnak ezek a szépségek!





6 megjegyzés:

  1. Nagyon látványos és számomra lenyűgöző alkotások:)Én biztosan nem tudnék ilyen szépségeket készíteni,de azért gyönyörködni jó bennük:))

    VálaszTörlés
  2. Olyan gyönyörűek!!!!!Flóra!írnál az email-emre? Nem tudom a címedet...:(

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek. Négy éve én is készítettem virágot szalagból, ha érdekel, van ehhez egy könyvem,(a netről szedtem le) szívesen átküldöm neked.

    VálaszTörlés
  4. Belli biztos te is tudnál készíteni, egyrészt már készítettél is! Tudod, farsangra a gyerekek nyakába!

    VálaszTörlés
  5. Mammka valóban szépségesek! Örülök, ha neked is tetszik a ribbon virág"! Köszönöm, hogy írtál!

    VálaszTörlés
  6. Sucika! Még szép, hogy érdekel!!! Tündér vagy ha megteszed és elküldöd! Köszönöm szépen!!! Áttanulmányozhatom jobban.... Szép hétvégét!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...