.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/02/21

Gumi kesztyű segítségével, hogyan varázsoljunk ékszertartót...




Nem mondom, hogy megtaláltam a tökéletes megoldást Liza kallódó ékszereinek, minden esetre fantasztikus ötletnek tartottam s ezért is mutatom meg nektek, ha esetleg még nem láttátok...és hátha kedvet kaptok. A gipsz kapcsán jutott az eszembe, hiszen szóba került, hogy kellene aszfalt krétát készíteni nyárra a gyerekeknek. Akkor viszont már két legyet ütök egy csapásra... A gumi kesztyű viszont igen nagy szolgálatot tehet...csak azt nem tudom, hogy hány kézre lenne szükségem, hogy Liza nyakláncait, gyűrűit felakaszthassam rájuk... A készítés folyamatát ITT TALÁLJÁTOK! 
Szerintem szuper és akár le is lehet kezelni, ha vízállóbb dologra vágytok és akár a gyerekek maguknak is kifesthetik ékszertartójukat...



































Erről még az jutott az eszembe, hogy ha esetleg hosszabb könyökig érő gumi kesztyűt vásárolunk és mindkettőt kiöntjük és utána felcsavaroztatjuk apukával egy fára, deszkára...tudjátok, mintha agancs volna, akkor még több dolog lóghatna rajta...karkötő, nyaklánc...talán lehetne belőle lefűrészelni is a végéből egy kicsit átlósan, hogy kifelé álljanak és V alakban, jobban hasonlítana agancsra! Már csak egy fej kell neki?

2 megjegyzés:

  1. A nagyobbik készített ilyet karácsonyra a kisebbiknek. Fehér akrilfestékkel festette le, olyan a hatása, mintha porcelán lenne.

    VálaszTörlés
  2. Na...akrilfesték! Nagyon jó ötlet! Így legalább már tudjuk mivel érdemes lekezelni...Köszönjük kedves Sucika! Minden szépet a családodnak hétvégére!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...