.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/12/01

Újrahasznosítás...joghurtos pohárból és vatta korongokból Adventi koszorú

4 megjegyzés:

  1. Neked is azt írom, amit imént Dittinek- na jó, nem egészen azokkal a szavakkal-, hogy jó nálad lenni, öröm nézelődni, és tapasztalni a hitelességet, a szépet, az értelmet...
    Köszi az élményt, és legyen szép az advent nálatok is!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Júlia kedves szavaid! Tudod ti olyanok vagytok nekem, mint virágnak a föld...belőletek táplálkozok", merítek erőt, kedvet...és veletek érintkeztem a leghamarabb", bár csak gondolataitokkal símogatjátok lelkem...jó, hogy vagytok nekem! Ebben a mai világban szomjazunk a szeretetért és meg kell küzdenünk mindenért. Te a jóságoddal örökre beloptad a szívembe magad és bár sokmindenben különbözhetünk az értékeink találkoznak!
    Legyen szép és kellemes Advent a szeretet közelében! Baráti ölelés neked!

    VálaszTörlés
  3. Ngayon-nagyon-nagyon tetszik, annyira ötletes, sosem jutott volna eszembe, hogy ilyen hétköznapi dolgokból is készülhet adventi koszorú. Fantasztikusan kreatív! :)

    VálaszTörlés
  4. Ó aranyos vagy! A koszorút láttam a pinteresten, hogy felt" korongokból tűztèk tele...hasonlóan, mint a vatta korongot én...arról ugrott ez be. De biztos készítettek így sokan!
    A joghurtos pohárra pedig azért esett a választásom, mert egyrészt így eltűnik, másrészt fehér csillagokra vágytam. Biztos szép lenne, ha ezüst csillámokkal szórnám be...vagy bármi más díszítést is kapott volna, de erre volt idő!
    Puszi Ditti!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...