.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/10/26

Karkötő készítése egyszerűen...


Kezdődött ez azzal. hogy a gyógyszertárba vettem ezt a doktoros spatulát, amit db-ra potom összegért árulnak és ezt még aznap beáztattam meleg vízbe egy éjszakára. Másnap egy kisebb átmérőjű pohárba belehajlítottam és ott egy pár nap alatt ismét kiszáradt és felvette a pohár formáját. Miután megnéztem milyen átmérőjű karkötő a megfelelő Liza kezére összeragasztottam kettőt egymásba fordítva ragasztópisztollyal, hogy körhöz hasonlatos legyen...




































Utána elkezdődött a hímzőfonallal való körbetekerése az előtte beragasztózott felületre. Liza is tekerte és a színek váltakozása annak hossza és a színválasztás is az ő ötlete volt. ( csak megjegyzem én biztos nem ilyen vidámra készítettem volna, mint ahogyan a táskát sem...) Miután elkészült decoupage ragasztóval még egyszer alaposan átkentem...most szárad. Így egyrészt nem koszolódik annyira a fonal, másrészt biztosra le van ragasztva. Készítettem egy összefoglaló képet a segédanyagokról, majd a facebook-ra felteszem, mert megint betelt a tárhelyem! Egyszerű és kislánynak nagyszerű! Szerintem... Még kettő dekorálásra vár...azt majd a jöv.héten!


4 megjegyzés:

  1. Ez szupi!Az én kezemre nem jó??? :-))
    Ügyesek vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Ez nem, de talán segíthetünk rajta!

    VálaszTörlés
  3. Hát ez valami zseniális ötlet!!!!!!Eszembe nem jutott volna!Boldog lehet a lánykád..)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mammka! Látnod kellene, hogyan tekergeti a csuklójára a sok értéktelen számára kedves karkötőnek nevezett különlegességeket!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...