.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/09/11

Madarak a lakásban...


Hát igen...vannak témák, amitől nehezen szabadulnak a gondolataim! Ha látok valamit, akkor különösképpen! Igazából a dekoráció is megfogott. Gyönyörű és tanulságos és modern és szép...meg minden...de megfogtak azok a csiptetők is, amivel fel vannak a falra helyezve. Ez a bizonyos csiptető csipkedte a fantáziám, mert nekem van annyi, de annyi csiptetős fogasom, hogy gátat lehetne építeni belőlük"...de eddig még nem dobtam ki őket, hátha...felhasználom valaminek.




































Persze ezek a csiptetők spécibbek, de mégis, mint ötlet, nem ment ki a fejemből... nem-e lehetne azt újrahasznosítani a fogasokról...valami más célra!




























Neki mentem, mint borjú az új kapunak...de nem ott tört el, ahol szerettem volna. A bal oldalit le akartam pattintani, de inkább eltört. A jobb oldali pedig nem a csiptető mellett tört el közvetlenül, hogy le tudjam húzni...így a rejtély további próbálkozás után kiderül...vajon jó lesz-e???? Szerintetek?

1 megjegyzés:

  1. nekem most nincs ilyen fogasom, hogy kipróbáljam, de biztos van valami igazán hasznos és törésmentes módja az újrafelhasználásának. Mindenképp próbálkozz vele, és ha sikerül szépen leszedned a csipeszt, vagy valami mást alkotni belőle, mindenképp oszd meg velünk! :)

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...