.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/09/27

Amikor a gyerek ajándéka az, amit ő alkotott...




Tüneményes elgondolás, hogy készítsük el a gyerekünk kedvenc rajzfiguráját ami a keze alatt született meg vagy éppen bármit, amit ő rajzolt! Az ötlet szenzációs nem csak azért, mert egy különleges ajándék készül, hanem ez egy örök emlék is lehet azokról, amiket ő rajzolt...az most valósággá válik az ő kis szemének. Kézzel foghatóvá, szerethetővé és legfőképpen ölelhetővé!!! Nekem Lizám is szeret rajzolni és vannak olyan rajzok, amiket mélyen őrzök, mert különlegesek a számomra. Vannak az időszakos figurái, amit elég sokáig rajzol fel-fel tűnik aztán alkot egy másikat, ami szintén egy jó ideig rajzolgat. Na ezek volnának a kabalák alapjai. Valami hasonlót vélek felfedezni...a szépet, ötletet, MÁSSÁGOT! Ami az ő kezétől született meg. Hihetetlen vágyat éreztem ezen képek láttán, hogy hasonlót véghez vigyek...azt hiszem a hatás sem maradna el és örök emlék maradna, amit lát és nem felejt el soha!!!



4 megjegyzés:

  1. Elvesztél,meglettél..!Jók a képek,ötletek. :-))

    VálaszTörlés
  2. Megvoltam én eddig is...de megint fullon vagyok a képekkel!!! Ma estém törölgetéssel fog telni! Selejtezek egy kicsit a sulis dolgokból...azok már úgyis más szálon futnak! Ezentúl az iskolás ötletek ott tekinthetőek lesznek...:))

    VálaszTörlés
  3. Szia Flóra! Ezt már ismertem, az "Én varrok, te rajzolsz" műhelyre én is ráakadtam a facebook-on, és valóban fantasztikus az ötlet, a kivitelezés pedig mesés! Jó, hogy megosztottad, hogy létezik ez a kreatív megoldás gyermekfantázia tapinthatóvá varázslásához! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Ditti! Imádom ezt az ötletet! Olyan édesen tökéletlen!!!!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...