.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/08/24

Horgolt táska...


ez olyan szerelem volt első látásra. Nagyon tetszik...és szerintem csodálatos ajándék nemcsak magamnak, de még a szüleink is bizonyára nagyon nagy örömmel fogadnák ezt a horgolt szépséget. Nyárra ez így tökéletes. Viszont téliesítve is el tudnám képzelni egy belülre varrott anyaggal. Így kombinálva még a legapróbb dolgok sem lennének képesek szökésre... A leírását egy mindenkinek ajánlott horgoló suliban ITT megtaláljátok. Persze ez már a huszonhetedik lecke, de aki kedvet érez az nyugodtan fogjon bele az elsőbe...ajánlom mindenkinek akinek nincs a közelében horgolni tudó ismerőse.




































További kötés-horgolással kapcsolatos szemezgetések ITT és még egy klassz oldal CRAFTYMINX ahol szintén horgoló suli található EZ !!! Aki szereti a kreatív dolgokat ez pont neki való, mert ha az alapokat ismered a fantáziád segít készíteni valami szépséget. 
Ha ti is tudtok hasonló klassz oldalakat, akkor a megjegyzésben nagy örömmel fogadok mindenféle horgolási elérhetőségeket!!

4 megjegyzés:

  1. Látom te sem felejtetted el ezt a táskát:-))
    Képzeld el a színes fonalból...:-))
    Du. mindenképp igyunk kávét!!!Puszi

    VálaszTörlés
  2. Lehet ezt elfelejteni? Biztos nagyon szép volna!!! oké! Pusz

    VálaszTörlés
  3. jajj ne mááár.... Annyi minden van így is a fejemben, hogy mit szeretnék csinálni, de most már a horgolás is bizizi a fantáziám... A egyráhajtásos és kétráhajtásos pálcák után ideje lenne komolyabban is kipróbálni magam...Köszi az oldalakat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küldök egy kis "fertőzést"...hátha más is bekapja"...

      Törlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...