.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/08/24

Horgolt táska...


ez olyan szerelem volt első látásra. Nagyon tetszik...és szerintem csodálatos ajándék nemcsak magamnak, de még a szüleink is bizonyára nagyon nagy örömmel fogadnák ezt a horgolt szépséget. Nyárra ez így tökéletes. Viszont téliesítve is el tudnám képzelni egy belülre varrott anyaggal. Így kombinálva még a legapróbb dolgok sem lennének képesek szökésre... A leírását egy mindenkinek ajánlott horgoló suliban ITT megtaláljátok. Persze ez már a huszonhetedik lecke, de aki kedvet érez az nyugodtan fogjon bele az elsőbe...ajánlom mindenkinek akinek nincs a közelében horgolni tudó ismerőse.
További kötés-horgolással kapcsolatos szemezgetések ITT és még egy klassz oldal CRAFTYMINX ahol szintén horgoló suli található EZ !!! Aki szereti a kreatív dolgokat ez pont neki való, mert ha az alapokat ismered a fantáziád segít készíteni valami szépséget. 
Ha ti is tudtok hasonló klassz oldalakat, akkor a megjegyzésben nagy örömmel fogadok mindenféle horgolási elérhetőségeket!!

4 megjegyzés:

 1. Látom te sem felejtetted el ezt a táskát:-))
  Képzeld el a színes fonalból...:-))
  Du. mindenképp igyunk kávét!!!Puszi

  VálaszTörlés
 2. Lehet ezt elfelejteni? Biztos nagyon szép volna!!! oké! Pusz

  VálaszTörlés
 3. jajj ne mááár.... Annyi minden van így is a fejemben, hogy mit szeretnék csinálni, de most már a horgolás is bizizi a fantáziám... A egyráhajtásos és kétráhajtásos pálcák után ideje lenne komolyabban is kipróbálni magam...Köszi az oldalakat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Küldök egy kis "fertőzést"...hátha más is bekapja"...

   Törlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...