.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/08/26

Biztos-ságos tű???2



Ditti megelőztél! Úgy látom az agyunk egyfelé kalandozott el, olyannyira, hogy ez volt a következő témám, ami eszembe jutott, hogy itt az idő...megmutatom! Erre fel mit látok nálad...biztos voltam benne már a képről, hogy ugyanazt...
De a tervem folytatom és nem kanyarodok másfelé, már csak azért sem hátha van köztetek olyan aki nem találkozott a biztosítótűk eme felhasználásával.





























A lányomnak biztos siker. Elkészítése egyszerű...viszont én ez ügyben is biztosra mennék és a tű hegyét bezárás előtt ragasztópisztollyal beragasztóznám, hogy véletlenül se nyíljon ki Kira kíváncsiságának köszönhetően... Szükség van jó sok biztosítótűre és gyöngyökre...legyen az bármilyen színű és formájú...képzelet határai szabják meg az összhatást és akár a biztosítótűk nagyságával is lehet játszani, hogy a karkötő keskenyebb vagy szélesebb legyen, sőt lehet mindkettőt készíteni...a lényeg, hogy a gyöngyök átfűzhetőek legyenek...hogy miből van vagy esetleg te készíted...az ismételten a te igényed.  Aztán gumis damilra is szükséged lesz, amire felfűzöd a már előre gyöngyökkel kidíszített szuperbiztos ragasztózott biztosítótűidet. Amint a képen látjátok ide-oda van forgatva a tű nyitható feje...azzal is mutatósabbá válik a szemünk előtt. 
Egyébként mikor ezeket először megláttam...rögtön beindult a fantáziám! Mami régen használt kapocsai jutottak eszembe, hogy abból is milyen klassz karkötő lehetne! De mivel idő hiányában vagyok, így a sok idővel rendelkező egyéneknek csak ötleteket szolgálhatok. Remélem ti is beleszerettek ebbe úgy, mint én Dittivel!

4 megjegyzés:

  1. :) Hááát, igen, tök jó, hogy egyre járt az agyunk! :) tapasztalatom: én a pillanatragasztót választottam rögzítésképp, de eleinte rosszul csináltam, mert az összes ujjam ragadt, a tű meg mozgott...Szóval azt ajánlom, hogy miután a gyöngyök rákerültek, kapcsoljuk be, és így cseppentsünk rá egy ici-pici ragasztót, ne pedig nyitott állapotban.
    de valahol azt olvastam, hogy nem is kell ragasztani, elég egy fogóval kicsit összenyomni a végét, és így sem fog tudni kinyílni. Azt hiszem a következőnél kipróbálom ezt a technikát is. :) Jó alkotást!

    VálaszTörlés
  2. :) Hááát, igen, tök jó, hogy egyre járt az agyunk! :) tapasztalatom: én a pillanatragasztót választottam rögzítésképp, de eleinte rosszul csináltam, mert az összes ujjam ragadt, a tű meg mozgott...Szóval azt ajánlom, hogy miután a gyöngyök rákerültek, kapcsoljuk be, és így cseppentsünk rá egy ici-pici ragasztót, ne pedig nyitott állapotban.
    de valahol azt olvastam, hogy nem is kell ragasztani, elég egy fogóval kicsit összenyomni a végét, és így sem fog tudni kinyílni. Azt hiszem a következőnél kipróbálom ezt a technikát is. :) Jó alkotást!

    VálaszTörlés
  3. Na így legalább a te tapasztalatoddal együtt már mindenki eltudja dönteni, hogy Bizto-ss-ágos" is legyen, mert fő a biztonság! A pillanatragasztó eszembe sem jutott! Talán azért, mert nálam csak ragasztópisztoly létezik...de az is jó lehet és a feje összenyomása is. Köszi az ötleteket!
    Én is jó alkotást kívánok mindenkinek! Neked is Ditti!!

    VálaszTörlés
  4. Szép!
    Valószínű, hogy nem fog megvalósulni itt, de azt majd mutasd meg, milyen lett a Tiéd, ha...

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...