.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/07/11

Festett terítő asztalra...



Egy kis illúzió..., mintha terítő lenne az asztalon! De annál azért szellemesebb és kreatívabb változata ez a díszített asztallap. Erről az jutott eszembe, hogyan is készíthetnék olyan hengert, mint ami a festőknek van falfestéshez...(dekor gumiból), de talán egyszerűbb sablont készíteni egy műanyag dossziéból, mert akkor csak át kell hengerezni és szintén ezt a hatást érhetjük el vele. Szerintem igazán mutatós és különleges. Nem kell attól tartani, hogy elfújja a terítőt a szél"
Persze ez annál több. Egyedi és akár még dekorációként is felkerülhet a falra egy ilyen asztallap. de akár bútorok díszévé is válhat azon egy-egy motívum. Attól sem kell félni, hogy lekopik, mert az csak még jobban rányomja a bélyegét...nekem mindenhogyan tetszik!

Kicsit ezzel is hangolódok a pénteki várva-várt utazásunkra...Zalába! Végre ismét elérkezik a várva-várt nap és 1 hétig élvezhetjük minden ott töltött percet, ami most munkával fog telni, mert tavaly óta készülünk egy hetes takarításra és egy fedett kiülő hely készítését terveztük be, hogy ha esik, ha fúj, mi akkor is kint lehessünk az isteni friss levegőn és együtt behúzódhassunk egy fedett részre, ahol kellemesen elbeszélgethetünk egy kis borozgatás közepette és tervezhetjük mit érdemes még helyben csinálgatni. Talán éppen ezért is várva-várt, mert tudom, hogy hasznosan telik el az időnk! Mondom ezt azért, mert általában csak iszunk-eszünk és beszélgetünk....és ebből a tétlenségből egy kicsit elegem van, hiszen látom magam körül, hogy hasznosabbá is válhatnák, mint hogy ülök a telken. A héten elkészítettem 8 függönyt, ami felkerül majd az ablakokra. Kutattam és kerestem régi függönyöket és találtam is a komódokban...ami szerencsére ép is volt! Így a varró tudásomat egy kicsit ismét kamatoztathattam, mert minek ide varrónő, ha mi is elkészíthetjük. Rusztikusat a varrónő úgysem tud csinálni....nem úgy mint én!

Így kívánok mindenkinek kellemes időtöltést és nyarat. Bár látom, hogy mindenkinek rengeteg dolga van és nem csak én vagyok az egyedüli, akinek gép mellé sincs kedve ülni, több mint egy hete, mert annyira pörögnek az események...kinek jól, kinek rosszabbul. De jól van ez így...mármint, hogy nyári szünetet adtam a  "loptopomnak" is...., mert így nem lopja az időmet!!! Szép napot kívánok mindenkinek és üdvözlöm az új tagokat! Jól eső érzés, mikor az ember bepillant és azt veszi észre, hogy bár magamról életjelet nem adok, azért két ember mégis csatlakozott. Köszönet érte...!



















15 megjegyzés:

  1. Jó ötlet és igazán szép is!

    Zalából származol?

    VálaszTörlés
  2. Szia Thea! Az édesanyám...! De gyerekkorom óta egész nyarat ott töltöttem, amíg tanultam. Ez a szokás most is megmaradt, nyaralni jóformán csak oda megyünk és egy pár ünnepet is ott töltünk. A gyerekeim és a férjem is épp annyira szeret odajárni, mint én...
    Így az emlékek a régmúltban is szépek voltak és így családostól pedig újabb szépségek bukkannak fel.
    Nagymamám háza egy kis nyugodt szigetté vált a szívünkben...

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. 19 éves koromig ott éltem, azt gondolom, tudom mit szerettek benne. :-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de jó...!!! Akkor te biztos tudod is! Nahát mik derűnek" ki az égbűl!

    VálaszTörlés
  6. Ilyeneket nézegetve kedvet kapok a festéshez is...Nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  7. Ha hazajövök, akkor inkább már mosószappanozzunk!

    VálaszTörlés
  8. IGEN!Újra be kell szereznem 1 hozzávalót!Csak a hangyák kerülnének el...:-((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Héj...lehet, hogy Zsuzsi illóolaj keveréke ez ügyben is segítene!!! Olyan erős illata van...de nem tudom meddig ha földre cseppentesz???

      Törlés
  9. Na végre!
    Nekem hiányzol, míg szabadot adsz a gépnek!!!

    Üdv, Júlia

    VálaszTörlés
  10. Én voltam előbb is, egyéb helyről, bocsi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy te voltál! Tudod nekem nyugodtság kell ahhoz, hogy belemerüljek az írásba...és modtanàban ez nem volt, van, így felületesen írtam valamit és úgy gondoltam jobb inkább egy kis szabadság, mint hogy hülyeségeket tegyek fel...
      Kellemes kikapcsolódást nektek! Érezzétek jól magatokat!

      Törlés
  11. Biztosan ki lehetne találni a hangyák ellen is valami természetes ellenszert(és most nem a sütőporra gondolok),én nagyon örülnék neki!!!

    Jó készülődést és még jobb vakációt kívánok nektek(hiányozni fogtok-csend lesz a szomszédban:-))) )!!Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csend lesz nálunk...,de nálatok meg örömteli ricsajjjj!!!!
      Pusz

      Törlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...