.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/06/11

Buzdítás....levendula buzogányra!


Az én levendula buzogányom elkészült....drága barátnémnak köszönhetően, aki a sok virágot szolgáltatta és a szatén szalagját, amit vettem neki...ehhez a születésnapjára...még szerencse, hogy a többi ajándékot nem vettem vissza tőle. De majd csütörtökön veszek még helyette...új szalagot cserébe.
A levendula hétnek köszönhetően és is szerettem volna valami maradandót alkotni és ennél intenzívebb emlék nem is születhetett volna...illetve dehogyis nem, ha levendula párna készül helyette... Ez a 4 buzogány most a hálószobánk levegőjét illatosítja...olyan isteni, mintha kint szippantanám be a levendula édes illatát. Azt hiszem ebben a következő évig gyönyörködöm majd és visszaemlékezés gyanánt szippantgatom illatát. Köthettem volna rá masnit és az alját is össze köthettem volna még a szatén szalaggal, de nem tettem...így tetszett meg egyszerűen. Igyekeztem sűrűn megszőni a szálakat és kosárfonás technikának köszönhetően már ilyen szép lett elsőre. Rögtön kézre állt és megtetszett. Szinte alig bírtam magam visszafogni....még-még-még akartam csinálni. Ajándéknak is csodálatos, mivel nem mindenki áll neki ilyennek. Ha egy kis idő múlva csökkenne az illata, egyszerűen csak morzsoljuk meg kissé a kezünkbe fogva, hogy újra áradozzon felséges mivolta. De hogy hol köt ki igazán...az egyenlőre rejtély marad. 

17 megjegyzés:

 1. Még-még-még...
  Én is hasonlóan éreztem,és ha sikerülne még időben szedni(mielőtt teljesen elvirágzik),akkor mindenképp csinálni kell MÉG!!!
  Puszi:-)
  Arról nem is beszélve,milyen jó kikapcsolódás Volt(még a gyerekekre vigyázva is!)

  VálaszTörlés
 2. Csodásak!
  Találkoztam már vele, valahol, de a laírás ott is hiányzott. Nagyon örülnék neki, ha leírnád!
  Légy olyan kedves!

  VálaszTörlés
 3. ///Köszönöm a szóellenőrzés törlését!

  VálaszTörlés
 4. Szia Thea!
  Levendula 7.nap és egyben az utolsó - című bejegyzésemben találsz egy pár elérhetőséget, ahol pontosan leírják az elkészítését. Nem akartam magam fárasztani vele, így csak beszurkáltam a készítésére vonatkozó leírást. Nézd meg! Egyszerű igazán!
  A szóellenőrzés kiütése ragályossá vált...és nem akarok olyan beszélőpartnerről lemaradni sem, mint amilyen te is vagy nekem. Pont most olvastalak el a blogodon! Csak nem tudtam mibe szóljak BELE!!
  Szió

  VálaszTörlés
 5. Szia Belli!
  Gyerekekkel csinálni valamit...már érdekes.Főleg, ha hatfelé mennek...
  Örülök, hogy a tiéd is szép lett. Így a levendulád tovább szépséges emlék lesz!!!
  ÉÉÉS mivel még mindig nyílik....lesz is alkalom készíteni! Csütörtökön veszek még szalagot...nem gondoltam, hogy ennyire belemerülünk!
  Puszi

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok.Csodás.Sokat szeretnék írni, visszamenőleg, kérlek, légy türelmes még néhány napig:)
  Átolvastam mindent, csakhogy részletsebben szeretnék szólni.Addig is minden jót,
  Júlia.

  VálaszTörlés
 7. Ez a szöveg az ablak fölött, eddig is itt volt? :-D
  Nagyon köszönöm!

  Köszönöm az útbaigazítást, ezt a buzogányt is ki fogom próbálni (a bejegyzéseid hatására vettem három újabb bokor levendulást, most mondd)!
  Jó éjt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tök jó! Ha tudnád én tavasszal hány bokrot ültettem....bele is gebedtem! De majd ha kapok engedélyt beszámolok róla!
   Talán egy pár év múlva más dolgokat is készíthetek ...addig csak növögessünk bokrosodjunk....!

   Törlés
 8. Jaj kedves Júlia...te csak most készülj a ballagásra...tarisznyára! Tudom rengeteg a teendőd..ne aggódj miattam!!!
  Köszönök mindent neked!
  Szép estét!!

  VálaszTörlés
 9. /Mennyi elütés! Ne haragudj, hosszú napom volt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ideje volna elrakni magunkat másnapra"- nem gondolád eztet? Reggel megyek Liza lányommal osztálykirándulásra...5-kor kelnem kell. Jó éjt mindenkinek!

   Törlés
 10. :-D
  Érezzétek jól Magatokat!
  Jó éjt!

  VálaszTörlés
 11. Nagyon szééépek! Ma én is kipróbálom, de kötve hiszem, hogy ilyen csodálatosan szépre és egyformára sikerednek majd. Ügyes vagy nagyon! :)

  VálaszTörlés
 12. Szia Flóra, este 2 buzogányt alkottam, és olyan csinik lettek! (bár közel sem olyan egyformák, és tökéletesek, mint a tieid :) ) Nagyon-nagyon köszönöm az ötletet! Majd még készül azt hiszem néhány, a blogomon hamarosan megmutatom! KÖSZI!!!!! :))))

  VálaszTörlés
 13. Ugye-ugye hogy nem lehet abbahagyniiii??? Örülök, ha bevált a buzdítás....majd egyre profibban sikerül! Én is rájövök közben dolgokra...ha több a virág ducibbak lesznek, de nehezebbé válik a szövése a sok levendulaszárnak köszönhetően....
  Este bekukkantok akkor hozzád!
  Szió

  VálaszTörlés
 14. Több helyen láttam, de ezek a legszebbek, perfektek!

  VálaszTörlés
 15. Köszönöm Emerencia! Imádtam készíteni! Ráadásul könnyű és még mindig illatozik! Kicsit megdörzsölöm kezem között újból feltámad illata!

  VálaszTörlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...