.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/05/09

Most olyan gyerekes hangulatban vagyok....
Talán azért, mert Lizi itt alszik az apja helyén ma este és édes álomba rugdus ma éjszaka az egyszer már biztos!! Ezt a képet külföldi oldalon találtam...nem használtam fordítót...csak megtetszett ez az öltöztetős baba és arra gondoltam ilyet készíteni is lehetne.... Színes filcekből édes kis ruhákat lehetne álmodni a babának...hajat, kalapot, cipőt....szoknyát, nadrágot...és talán tépő zárosan rajta is maradna a ruhácska...és eljátszhatnának a lányok vele. A papír öltöztetős játékot felválthatná ez a filceske....3 megjegyzés:

 1. Csináljuk meg!!! Sokkal tartósabb , mint a papír, szerintem levennénk a lányokat a lábukról:)

  VálaszTörlés
 2. Ráadásul a megmaradt filcanyag dirib-darabokat is újrahasznosíthatom. Lizivel este már megbeszéltük, hogy készítünk közösen egy ilyen testvérpárt....újra itt a nyár....lassan szünet és igen hosszú lesz!!! Sok klassz dolgot csinálhatunk majd végre...nem kell annyit tanulnunk...annyi tervünk van a szünet idejére!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Senki nem várja jobban, mint én- annak ellenére, hogy szeretem,amit csinálok, azért mégis, a szbad idő, amikor rendelkezésünkre áll, az egészen más ízű:)

   Törlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...