.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/05/18

Káprázik a szemem....?



Hát nem hihetetlen? Mindig tudnak újat mutatni.... káprázatos..olyannyira tetszik, hogy már el is képzeltem hozzánk!! Akinek van érzéke a rajzoláshoz és festéshez igazi remekműveket alkothatna ezzel az ötlettel. Lehet játszani a rönk átmérőjével is....vagy akár különböző átmérőjű köröket szorosan egymás mellé helyezni a falra és úgy festeni rá mondjuk egy baglyocskát...lenne egy 1m x 1m-es óriás szemekkel fürkésző bagoly a háznál! ( Már megint ez a bagoly..., de más hirtelen nem jutott az eszembe!)
De ha a széléből egy kis szeletet levágunk és azzal az oldalával erősítjük a falra, akár polcok is lehetnek....sőt tovább gondolva, ha a falra egy fa is volna festve, akkor ezek a rönkök illetve polcok olyanok lennének mint a taplógombák ha olyan alakzatban volnának elhelyezve.....na akár hogy is van...csudi jópofák".....



2 megjegyzés:

  1. A baglyot megígértem. DE mivel istentudja, hol az a kép, melyik dokumentumban, mappában, akármiben...türelmetlenül várakozom.Hiszen a héten kétszer volt a háztetőn az újabb lakó, de mire kifutottunk a géppel, lelépett.Akarom mondani, elrepült, nem messze lakik, már kinyomoztuk.
    Nagyon várom, hogy szembemenjek vele. Neked lesz meglepi:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem meg még sajnos nem sikerült egy madarat sem lencsevégre kapni.....! Jaj láttam a blogodon a meglepit! Köszönöm, hogy feltetted nekem az ugrálósat...már megint kiment a fejemből a gumi...neve..D:)) Minden jót!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...