.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/04/04

Készítsünk csoki tálkát.......benne csoki fagyi?


Az ötlet szenzációs.....persze időigényes is, de a falás kárpótolja a pepecs munkát....azt hiszem nem sokáig díszelegnének a tányéron!
Gyerekek kedvenc vizibombája az alapja......, amit jó sűrű csokoládéba mártunk, hogy legyen alapja vagy talpa egy kanál csokit csurgatunk a tányérra....a képek magukért beszélnek....mielőtt a lufikat egy tűvel kipukkasztjuk előtte ajánlatos egy kicsit hűtőbe tenni a csokitálkánkat, de utána semmi sem szab határt a fantáziánknak....bármivel töltjük is meg nem csak a szemünknek lesz fincsi..... és azt hiszem, ezzel mindenkit leveszünk a lábáról olyan guszti!!

Persze aki ennyit nem pepecselne, húsvét lévén elővehetitek a kinder tojást....ketté választva szintén készíthetünk egy kis csoki segítségével talpat neki és már tölthetjük is meg egy kis desszerttel.....és!!....még óriás kindertojásban jó nagy adag elfér, még repetázni sem kell!!! Biztos siker!!!



2 megjegyzés:

  1. Egy ilyen tálacskáért még a fogyókúrát is felfüggeszteném!!!!!!!!!!!Csak lehet egynél nem tudnék megállni...
    Az ötlet szuper,egyszer ki kellene próbálni.
    Majd jön a hosszú nyári szünet,hátha akkor erre is jut idő.
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Ennek is csak úgy érdemes nekiálni, ha egyszerre sokat csinálnák, amit szépen elcsomagolva hétvégi forró napokon már csak fagyival kellene megtölteni.....
    Puszi

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...