.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/03/06

Tavaszi díszítésem.....


Gyors kapkodás....és alkotás. Semmi extra....2 megjegyzés:

 1. Mire végre idejutottam, hajnal van, de örülök, hogy erre néztem még: nagyon szépek a virágok, ha jól látom, dekorgumi. Írok bővebben is, most időszűkében egyszerűen :) kinyilvánítom tetszésemet.
  Ami meg a reakciókat illeti: érdekes-emberek egymástól távol ugyanazt tapasztalják, még ha kicsit más jelleggel is. Nálunk is gond van azzal, ha valami új, szép dolog előkerül: indulhat a lavina.
  Fel a fejjel, és gratulálok ahhoz, hogy szülőként odaálltok-sokat jelenthet a tanító néninek is.
  Nagyon várom a terembeli képet.
  Gyógyulást, szép napokat,
  VRJ

  VálaszTörlés
 2. Látod...kedvet kaptam a nárciszokhoz! A te díszed ösztönzött erre....az is olyan igazi tavasziasra sikerült!

  Mindenfélék az emberek....mindegy ki hol él..de jó érzés olyan emberekkel találkozni, akikből árad a kedvesség és a jószívűség. Ilyen vagy te is....mindenhez van egy kedves szavad, de milyen érdekes, hogy pont a mellettünk lévő embereknek nincs egy kedves szava sem -// tisztelet a kivételnek! //-

  Nem értem miért nem lehet valami csak egyszerűen jó....miért kell a versenyszellemet látni mindenben....miért nem lehet a másikat elfogadni olyannak amilyen....miért indít el egy apróság egy lavinát...csak ezzel az a baj, hogy valakit betemet az a lavina és örökre kivesz belőle valami!

  A tanárnéni pont tegnap köszönte meg a Fogadó órán:)), hogy szerencsés amiért ilyen szülők vannak mellette...nagyon aranyos volt. Mi szülők pedig annak örülünk, hogy egy kellemes környezetet teremthetünk a gyerekek számára és reméljük, ha nagyobbak lesznek jó ösztönzés lesz egy pár gyerek számára, hogy kezükbe vegyék a termük díszítésének irányítását...így egy kicsit jobban magukénak érzik majd.

  Teljesen mindegy, hogy ki mit mond...a lényeg mindig a lényeg marad....boldog vagy, ha adhatsz. Ennél nagyobb boldogság nincs...kérdés az, hogy ki tudja ezt méltón be is fogadni....

  Szép napot kedves Júlia!!

  VálaszTörlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...