.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/03/06

Tavaszi díszítésem.....


Gyors kapkodás....és alkotás. Semmi extra....







2 megjegyzés:

  1. Mire végre idejutottam, hajnal van, de örülök, hogy erre néztem még: nagyon szépek a virágok, ha jól látom, dekorgumi. Írok bővebben is, most időszűkében egyszerűen :) kinyilvánítom tetszésemet.
    Ami meg a reakciókat illeti: érdekes-emberek egymástól távol ugyanazt tapasztalják, még ha kicsit más jelleggel is. Nálunk is gond van azzal, ha valami új, szép dolog előkerül: indulhat a lavina.
    Fel a fejjel, és gratulálok ahhoz, hogy szülőként odaálltok-sokat jelenthet a tanító néninek is.
    Nagyon várom a terembeli képet.
    Gyógyulást, szép napokat,
    VRJ

    VálaszTörlés
  2. Látod...kedvet kaptam a nárciszokhoz! A te díszed ösztönzött erre....az is olyan igazi tavasziasra sikerült!

    Mindenfélék az emberek....mindegy ki hol él..de jó érzés olyan emberekkel találkozni, akikből árad a kedvesség és a jószívűség. Ilyen vagy te is....mindenhez van egy kedves szavad, de milyen érdekes, hogy pont a mellettünk lévő embereknek nincs egy kedves szava sem -// tisztelet a kivételnek! //-

    Nem értem miért nem lehet valami csak egyszerűen jó....miért kell a versenyszellemet látni mindenben....miért nem lehet a másikat elfogadni olyannak amilyen....miért indít el egy apróság egy lavinát...csak ezzel az a baj, hogy valakit betemet az a lavina és örökre kivesz belőle valami!

    A tanárnéni pont tegnap köszönte meg a Fogadó órán:)), hogy szerencsés amiért ilyen szülők vannak mellette...nagyon aranyos volt. Mi szülők pedig annak örülünk, hogy egy kellemes környezetet teremthetünk a gyerekek számára és reméljük, ha nagyobbak lesznek jó ösztönzés lesz egy pár gyerek számára, hogy kezükbe vegyék a termük díszítésének irányítását...így egy kicsit jobban magukénak érzik majd.

    Teljesen mindegy, hogy ki mit mond...a lényeg mindig a lényeg marad....boldog vagy, ha adhatsz. Ennél nagyobb boldogság nincs...kérdés az, hogy ki tudja ezt méltón be is fogadni....

    Szép napot kedves Júlia!!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...