.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/03/31

Ki Mit Tud....?Délután alkalmunk nyílt véletlen felkérés folyamán a helyi Nagyi klub fellépését megtekinteni és részt venni a Nyugdíjas Ki Mit Tud-on......, mert a lányunkat megkérték, aki elsős, hogy helyettesítsen egy 3.-os lányt, aki nem tudott részt venni valamilyen okból. Örömmel vállalta el, mivel lételeme a tánc és kissé félelemmel, mert 1 próba után felléptek. Miután elvállaltuk Etuska néni felkérését kissé könnyek szökkentek a szemekbe, mert mi lesz, ha nem éri fel a 4.-es fiút és mi lesz, ha nem tudja megtanulni a lépéseket......, de végül elhessegettük a rémeket és pozitívan állt a kérdéshez, aminek az eredménye egy végtelenül boldog leányzó lett a fellépést követően, hogy ő a nagyikkal táncolhatott és egy aprócska ék a nyakba és fülekbe. 
Szerettem volna a felvett videókat itt bemutatni, mert a szememben olyan óriássá nőttek ezek az emberek, hogy nem csak tanulság lett belőlük, de közben igen jól szórakozhattam is nekik köszönhetően..... de be fuccsoltam vele és elszomorodtam, hogy nem sikerült bemutatni mit is tudnak a mi nagyiink. Imádni valóak voltak...mind a humoros jelenetekben és az éneklésük is betöltötte a termet jókedvvel. Csak biztatni tudom őket és remélem máshol is megmutatják majd tehetségüket! A Ki Mit Tud-on 2. helyezést értek el! Gratulálok nekik!

De visszatérve rám, hogy én Mit tudok"....nos egész jól alakulok kosárfonás téren! Eddig azt hittem én leszek a FENEKES!....aki a kosarak fenekét készíti majdan, mert 3 óra után, ennél tovább, eddig nem jutottam. De most betört a jég és már egy kosárral tértem haza.A végeredmény, ha nem is tökéletes, de azért az én szememet gyönyörködteti......és legalább újabb kosaram lesz a kütyük tárolására.

Elkezdem húsvétra a nyuszikáimnak filcből nyuszikát készíteni. Képet most félkészet tudok mutatni róla....addig jutottam, hogy az egyik nyuszikának horgoltam egy kis nyuszika ruhácskát ...teljesen magamtól, ahogy esik úgy puffan ahogyan én azt szoktam....félkész a drága, mint ahogyan fél szemű is! De lehet, hogy jó is amiért nem lát"..ha-ha
A napok igen pörögnek. Tervezem a tojás festést. Gyűjtöm a kifújt tojás héjakat....teszek veszek intézkedek, mint ahogyan azt ti is teszitek. Ha a jó Isten engedi, akkor holnap reggel földbe kerülnek a mi burgonyáink is....ha megengedik részt veszek...., de már a veteményezésből is kizártak...elvetettek. Az ültetett virágmagok kikeltek...., ami nem volt olyan nehéz, mint meg is tartani őket! Kiderül sikerül-e..... A többi magot csak szabad földbe vetem majd el. A vázába a megmetszett őszibarack ágacskák lassan kivirulnak...lehet, hogy holnap reggelre a szép rózsaszínű szirmokban gyönyörködhetek. A jövő héten kell gyűjtenem itthonról évelőket...díszfüveket..bokrokat...kúszókat, mindent amiből sarjat vagy gyökeres gyereket" nevelhetek. Liza szerdán apával irodába megy! Alig várja, hogy a csajokat boldogítsa.....nekem viszont aznap be kell fejeznem a nyuszikat, hogy meg ne lássa. Lesz dolgom az egyszer már bizonyos....Ha majd többre jutok......majd beugrok! Addig is teszem-veszem eszem megyen........


6 megjegyzés:

 1. Csupa jókedv-köszi! És te sokat tudsz:)
  Örömteli készülődést!

  VálaszTörlés
 2. Jaj Kedves Júlia.....bárcsak sokat tudnák!!! De azért a kedvem jó....minden nap ragyog, ha nem érezzük magunkat feleslegesnek!
  Szép vasárnapot!! Pusz

  VálaszTörlés
 3. Szia Flóra, tündéri a nyuszkó,csini a rucija és vagány az új köntöse a blogodnak (bár nekem az előző egy picit jobban tetszett) Ez határozottabb és erőteljesebb külső és szerintem figyelemfelkeltőbb is, mint az előző, ami viszont egy picit letisztultabb és természetesebb volt. De mindkettő tetszik egyébként! :)

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok Lizának,nagyon ügyes.A nyuszika cuki,biztosan nagy sikert fog aratni a csajoknál!Ügyi vagy.

  VálaszTörlés
 5. Szia Ditti!! Remélem ezt is megszokod....én százszorta jobban szeretem most ezt....szürke az örök kedvencem....a színek pedig melegséget visznek a modern szürke kinézetre...ez így engem tükröz...van, hogy csak keresgélések alkalmával találunk magunkra.... A másikat már untam is....én szeretem a változatosságot...amikor lehet játszani és az érzelmeim és kedvem befolyásolja az éppen tetsző dolgokat...így vagyok öltözködés téren is...és néha átpakolok egy két dolgot másképp a lakásban is. A blognak sem kell feltétlenül ugyan olyannak kinéznie. Egy kicsit olyan ez, mint a kirakat évszakokként változik....szerintem....legalább is az enyém ilyen lesz...mivel ez vagyok én...
  De szeretem, hogy te őszinte vagy velem és megmondod a véleményed! Ez jó dolog! Az őszinte véleményekre mindig lehet alapozni.
  Kíváncsivá tettél mire készülsz!! Mikor árulsz el még többet???
  Puszi!

  VálaszTörlés
 6. Köszi Belli....minden gyerek ügyes valamiben csak fel kell fedezni...pont ma dicsértem Bencét matekból! Puszi

  VálaszTörlés

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...