.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/02/08

Puff......



Foglaljunk helyet...csak ne a földön kössünk ki.... Ezek is egy igen felkapott mókás dolgok, bár én inkább gyerekeimnek tudnám elképzelni mókás hancúrozáshoz....én nem biztos, hogy ráülnék....én szeretem, ha valaminek neki pihentethetem görbe hátamat.....túl fárasztó lenne ezen feszítenem! Ha elég nagy és belefeküdhetek, az már más helyzet lenne...a baj, csak az, hogy nincs idő heverészni csak, ha beteg az ember. 
De a puffon kívül tetszik a ház letisztultsága is...na ilyen helyen jó takarítani, ahol nincs semmi felesleges...és teszik az ütött kopott a tiszta fehér fallal......tisztaságot sugároz, annak ellenére, hogy vannak személyek, akiket zavar a lekopott festék látványa....én kedvelem!



6 megjegyzés:

  1. Szép lett most is az új arculat.Jó ez a kis vidámság ebben a zord hideg időben.Ügyi vagy.
    Puszi:Belli

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó kitekinteni az ablakon, hogy hét ágra süt a nap....mehetnénk sétálni a mező felé.....vagy le a tóhoz!!! Biztos az egész pereputty élvezné a kutyákról nem is beszélve.

    De még mindig lázam volt...3 nap folyamatosan..1 nap szünet, tegnap megint láz, gége gyulladástól fájt a gégém, hogy ne köhögjek annyit nem szedtem a köptetőt az megszűnt, de most nyom a mellkasom és a köptetőtől szünet nélkül köhögök, de hogy ne érezzem jól magam, a sok láz után két óriási herpesz dobta ki a számat és még lehet, hogy kötőhártya gyulladásom is lesz, mert folyik a szememből is a könny....úgyhogy most töltöm az évi szabadságomat, de meg is utálom az biztos!! De legalább már látom a végét..már minden kijött rajtam.

    Te, hogy állsz a horgolással? Tudtál haladni vele?
    Puszi!!

    VálaszTörlés
  3. Remélem hamarosan jobban leszel,jó lenne már a csajokat összeengedni egy kicsit..
    Horgoltam 2 szűtyőt(1 kicsit Bencének és 1 nagyobbat MAGAMNAK...végre
    nekem is jutott már valami)
    Most állandóan tavaszra keresek valamit,még magam sem tudom,hogy mit,de ha megtalálom tudni fogom,hogy az az...
    Még 1x jobbulást és du. érkezik a házi
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Már itt volt az ideje, hogy magadat is megajándékozd! Mi szépet szeretnél tavaszra? Van valami elképzelésed és hová szeretnéd? Hátha én is tudok ötletet adni....
    Liza már alig várja a házit..........Pusz

    VálaszTörlés
  5. Az ablakba és az ajtóra,de valami újrahasznosítható dolgon gondolkodom(most legújabban ezekbe szerettem bele!!!),van is 1-2 dolog ami tetszene,csak még festékeket kellene beszerezni...valamikor..

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...