.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/02/20

Egy kis nasi.....nőnap kislányoknak!



Hétvégén faltuk a kiwit....mint C vitamin forrást, állítólag 1 szem kiwi fedezi napi C vitamin szükségletünket persze ezen kívül ásványi sókban is különösen gazdag és kálium, foszfor, magnézium, kalcium is szintén megtalálható benne...
De, hogy ezt egy kicsit elrontsuk csokiba mártogatva igazi csemege. Hát nem guszta? Szépen becsomagolva, akár remek ajándék gyerekeknek.....gyorsan elfogyasztva!!! Ki az a gyerek, aki nem falja fel rögtön????

Ugyanis azon járt az eszem, hogy miként készíthetnénk kislányoknak oviban és iskolában szint úgy nőnapra egy kis finom is és szép is ajándékot....
Az egyik ötletem ez....elkészítése egyszerű csak frissen kell, hogy történjen. Miután ez elkészült...az előre gyártott virágokkal és előre elkészített csomagoló papírral.....szállításra és ajándékozásra készre készíteném.  Mivel a kiwi ilyen módon szeletelve kör alakú...ez szolgáltatná a virág szívét, lelkét, közepét. Ezt becsomagolnám, és erre ragasztanám az előre elkészített virágot, ami lehet papírból, filc anyagból, horgolva vagy ezek vegyítésével ízlésesen kialakítva. A szára szintén adott....., ha zöld papírba csomagolom a csokis kiwit, akkor a szárat is bevonhatom a csomagolópapírral így már csak levelet kell arra ragasztani.....

A másik gyerekeknek finomság, de szintén virág külsőt kölcsönözve neki, nem más, mint a nyalóka. Elkészítése ugyan az, viszont tartósabb ajándék készülhet belőle. Ha cserepet is szeretnénk a virágnak....természetesen lehet vásárolni kreatív boltokban apró cserepeket, amit gipsszel kiönthetünk.....vagy egy kis újrahasznosítás ürügyén pici Danonino-s joghurt is szolgáltathatja az alapot. 

Lehet, hogy egy kicsit flúgosan hangzik, de úgy gondolom, hogy érdekesebb ajándék, mint egy cserép virág....mivel valami finomságot is rejt magában. 


2 megjegyzés:

  1. Mindent átfutottam az újabb jegyzetek közül,nagyon jók...időszűkében nem tudok írni. Mindenképpen megmosolyogtam az ügyet, mely szerint épp a hétvégén kezdtem el gyűjteni a kis dobozkákat:) telepátia a távolból.
    Jelentkezem mielőbb,
    üdv,VRJúlia

    VálaszTörlés
  2. Kezdünk egymásra hangolódni....? Ez szuper.....ezek szerint nem is olyan flúgos ötlet! Talán már kialakult ötleted is van? Azért igyekeztem inspiráló ötletekkel szolgálni, ha már én is szintén idő szűkében nem tudtam mutató ötlettel szolgálni....,mert elég rohangálós hetem van....bár éjszakám még szabad!
    Minden jót!! Szió...

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...