.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/01/08

Kosárfonás.....


....tanfolyam ismét beindult! Hétvégén szombaton alkalmunk volt ismételten egy két órát ennek a kedvtelésnek szentelni az időnket....
Ez lett a szórakozásunk eredménye.....egy tálca! Azért ennek a mesterségnek is megvan az árnyoldala....másnap fájt a kezem a hajlítgatásoktól, de ez is csak erősödik és minden alkalommal egy kicsit jobban megy.....a kettős fonás vagy hármas fonás és a kezdések azok igen jól mennek....meg vagyok magammal elégedve és már kezdek ráérezni, kezdenek rögzülni a folyamatok, de azért a díszítő befejezés még igen homályos a kicsi agyamban....azon még rágódtam egy kicsit néha belekeveredtem a sok fűz szálba,  és útba kellett igazítani, hogy merre menjek......persze sokszor az agyam Kirikénél járt, hogy ugyan mit csinál...., mert olyan hüle vagyok, hogy sajnálok magamtól még 2 órát is, hogy kikapcsolódjak.....

De fel a fejjel.......végül is egy tálcával tértem haza és ha megnézitek életem első tálcáját, akkor nem mondhatjátok, hogy olyan rossz lenne.....! Végül is árulhatnám is és Kira volt a tesztelő alany, milyen erős is...., mert rögtön helyet foglalt benne, ugyanis lerakta a földre és belemászott, majd mint mikor a kis kádban fürdik...lábát kinyújtotta és vidám kedvtelésbe kezdett, nevetve pancsizós mozdulatokat tett két kicsi lábával és rugdosta a tálca végét, mert pont méret volt egyik végétől a másik végéig kitöltve minden egyes négyzetcentimétert......kis habtestével 12 kilójával súlyozva le a tálca alját.....talán ennek köszönhetően lett vízszintbe....., de túl élte.....mármint a tálca.....Íme!








































Pete Zsolt oktatónk mondta is, hogy majd ezen viszik be nekünk a reggelinket az ágyba a drága férjeink......mire mi Ildikóval össze néztünk, hogy na azt várhatnánk.....lehet, hogy akkor éhen halnánk, ha arra várnánk....!
Végül is annak idején már vettünk egy ilyen tálcát, eddig a pincében porosodott....ez sem gyakran lesz használva, inkább megmarad emléknek.......de most már kettő is van, majd ha megbolondulunk Zsoltival akkor be viszünk egymásnak a reggelit az ágyba!!

De tanulási folyamatnak annak igazán remek.... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...