.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/01/09

Homokfúvott......utánzat!Mindig találok érdekes dolgokat, mint például ez az üveg díszítés..annyi különbséggel, hogy úgy néz ki mintha homokfúvott üveg lenne, pedig nem az, hanem szatináló masszának köszönheti kinézetét, amit sablon segítségével vittek fel az üvegre szivacsos pamacsolós technikával.

Gondolom ez a szatináló massza kreatív boltban vehető.....ezen kívül sablon kell és szivacs az üvegen vagy éppen poharakon kívül....kivágod a sablont és kezdődhet a minta pamacsolása a massza több vékony rétegben való felhordása vigyázva, hogy az előzőleg felhordott masszát szét ne maszatoljuk száradásig.

Nagyon tetszik, ennek a masszának utána kérdezek......akár feliratozni is lehetne poharakat és gyerekeknek játékossá tenni....olyan sok lehetőség van üvegek kidekorálásához és a massza tetszés szerint hobbi festékkel színezhető is, ha színesen látod a megálmodott képet....
Az eredmény igen káprázatos......egy pár ehhez hasonló sablont mutatok nektek, persze egy kis kézügyességgel bármit alkothattok.Sablont vastagabb kartonra vagy műanyag lapra vághattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Follow by Email

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...