.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2012/01/13

Egyszerűség jegyében....



Hiányoznak........a virágok! Időközönként eszembe jutnak a szépségeik és ilyenkor képeik nézegetésével csillapítom vágyamat, hogy újra érezzem őket a közelemben, elképzelem és beszippantom képzeletemben a mező illatát.....!
Csodálatos minden növény és egy-egy séta közepette elcsodálkozom milyen változatosak és szépek különlegesek ezek a virágok...hihetetlen színeik és illatuk megbabonázza az embert és a virágszirmaikat eltekintve rádöbbenünk ugyan olyanok mint az emberek....nincs közöttük egyforma egyik kedvesnek néz ki a másik komornak és szúrósnak......csupán a szaporodás az más....míg a növények szaporításával ugyanazt az anyanövényt érjük el...az emberek továbbra is mások lesznek.
Persze a növényeket is keresztezik, hogy új egyedeket nemesítsenek......mint mi is szülők új utódoknak adunk életet.... kettő személyből lesz egy..... és legyen az növény vagy ember, mindenképpen meghálálja gondoskodásunkat. Csupán akkor maradnak életben, ha tudjuk mik azok a feltételek, amiket biztosítanunk kell a számukra az életben maradáshoz. Táplálék és a víz elengedhetetlen mindkettő számára. Ahogy növögetnek úgy kell kicsípni a rossz sarj képződéseket....kiirtani a vadhajtásokat, hogy megőrizzük a lényeget......a szépet!!!!
























Amint látjátok, mindegy milyen tárgyat, üveget fogunk be vázának...ahogyan az is mindegy, hogy milyen virágot helyezünk beléjük.....és még csak mennyiség sem kell ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.

EGYSZERŰEK ÉS SZÉPEK!!!! Ezért legyünk mi is emberek egyszerűek....és így szépek!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...