.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2011/11/30

1 osztályosok téli díszítése

Hihetetlenek vagytok......., már hiányoljátok, ha rögtön nem teszem fel a képeket. Egy kicsit elidőztem Liza itthoni Adventi naptárján és tegnap ajándékokat is készítettem az iskolában lévő Adventi naptárukba.......

Hétfőn voltunk díszíteni az osztályt. Pénz hiányában egyszerű és itthon elkészíthető olcsó alapanyag felhasználásával elkészített díszek tömkelege lett, gondolok itt a papírcsillagokra, fenyőkre, tortalapos hópihékre,.......mind-mind papírból és gyártása során már néha mi is csillagokat láttunk, főleg Belli, mert ő dupla mennyiségű csillagot készített el annak amit én, én azért, hogy ne legyen olyan unalmas a dolog mellette csináltam adventi naptárt, torta lapos hópihéket és vállfa hóembert, mert éppen elég volt 7 db csillagot kivagdosni és összeragasztani........

Aztán mivel nagy az osztály szépen el is nyelte a díszeinket.

Levi anyukája gyönyörű cserepes gömb alakúra formázott puszpángot készített és hozott bordó terítőt és volt olyan kedves, hogy segített a díszeket elfuvarozni velünk együtt az iskolába. Mindig azon csodálkozunk, hogy hihetetlen mennyiségű dolgot cipelünk le a kocsi mindig tele van olyannyira, hogy múltkori díszítésünk alkalmával nekünk még gyalog kellett mennünk is.....amit Liza és Levi élvezett a legjobban, mert ez már bandázássá fajult és minden egyes alkalommal ők úgy eltevékenykednek ott, hogy állandóan kerestem valamit, hol ollót, hol ragasztót...amit mindig rajtuk kerestem meg Dorinán, még akkor is, ha nem ő vitte el......vagy nem ők vitték el. 

A csapat ugyan az volt egy-két ember kivételével......így kevesebben voltunk....de haladtunk. 




Továbbá a közlendőm, hogy ne csak fecsegjek.......el kell még mondanom, hogy Levi anyukájának köszönhetjük az ajtó felett lévő szép fenyő girlandot és az ajtón lévő óriás toboz díszt és természetesen a tőkéről csüngő mikulást is.... Hihetetlenül sok mindent csinált ő is.

Köszönjük az ottani segítséget Harangozó Dorina anyukának, aki minden egyes alkalommal lehetővé teszi Bellinek, hogy díszíthesse a termet, mert Dóri baba dajkájának is nevezhetjük lassan, mert fogja és altatja rendszerességgel, Király Bernadett anyukának, aki elvégezte az utolsó simításokat az Adventi naptáros poharak felkötözésével Ármány Petra anyukájával egyetemben nagyon sok mindenben segítettek.

De természetesen még egy anyuka is hozott a szekrényekre különböző dekorációkat, ami már ott fogadott minket érkezésünkkor és mindig megelőz minket az nem más, mint Bóka Bálint anyukája.

Ezzel is elment az idő annak ellenére, hogy ilyen egyszerűvé sikeredett a díszítés, mert az otthon dolgozóktól bizony sok időt elvett, de néha jól esik nem csak házimunkával foglalkozni, most aztán ünnepek közeledtével pedig még nehezebb mindenhol helyt állni, mert bizony azért én is akarok itthonra csinálni dekorációkat nem csak az iskolába készíteni...milyen lenne, ha pont a lányaimnak nem csinálnák, mikor ők fontosabbak nekem az apjukkal egyetemben!!!!!!




2 megjegyzés:

  1. végre már látni.....
    gratulálok mindenkinek aki hozzájárult a terem széppé tételében..
    azt hiszem ismét büszkék lehetünk!
    Hajni!Megkaptam Dóriról a képet,köszi.
    Puszi

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...