.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2011/10/12

1 osztályosok Halloween díszítése


Egy pár napra eltűntem...több oka is volt ennek...egyrészt rengeteg dolgom volt amit el kellett intéznem, másrészt aggasztó dolgok is történnek és nem igazán volt hangulatom ezzel foglalkozni.
De most újra itt vagyok és ismét osztálydíszítésen vagyunk túl.....így ezeket a képeket mutatom meg nektek.

Nagyon sokan részt vettek a jelenlegi látkép kialakulásáért és megmondom őszintén élvezik is az anyukák, apukák......van akinek hiányzik, hogy most nincs mit csinálni egy darabig. Ez jó! Jó, mert mégis csak beigazolódik ami eddig kérdés volt, hogy össze tudunk-e fogni mi szülők a gyerekeinkért......és igen......összefogtunk. Ami nagyon megkönnyíti a dolgunkat, hiszen így minden egyszerűbb és könnyebb. Az elkészítendő feladatokat szét tudjuk dobálni a társaság között és mindenki hoz meglepetéseket is....így bőven van anyag, amihez nyúlni tudunk, hogy kialakuljon a végleges helyzet.

Ez a díszítés ismét nem túl sokáig maradhat fent, mivel jön a Márton nap, de úgy gondoltuk az őszi tökök attól még fent maradhatnak, így majd csak egy két dolgot kell átalakítani.......levenni.

Reméljük a legjobbakat.....gyerekek szeretni fogják ezt az édes JóBoszorkányt....pókokat...denevéreket...., mint már mondtam egyáltalán nem ijesztő és ahogy Lizi mondta a gyerekek nagyon jól fogadták....sokan megnézték. Reméljük minden rendben lesz és vigyáznak rá....legalább 2 hétig!

Köszönet Levi anyukának, Bellinek, Erikának, Lacinak, Marikának, Ferinek, Kata anyukának a boszi ruháért,....azt hiszem ez a csapat már nagyon jól kialakult....és a gyerkőcök is imádják, hogy nasizhatnak....rajzolhatnak.....stb.stb.......

Ötleteket, segítséget, anyagokat.......örömmel elfogadunk mindenkitől, csak jelezzetek!


5 megjegyzés:

  1. Ismét nagyon szép lett a végeredmény.Nem mellesleg még a munka is nagyon jó volt!Remélem minden érintett jól érezte magát.Én igen,na és a gyerekek is...főleg a legkisebb.
    Hajni!Köszi a képet Dórciról,nagyon jó lett.Ő is csapattag!
    Pusza

    VálaszTörlés
  2. Még szép, hogy csapattag.....ráadásul oszlopos tagja a társaságnak.....mindíg jelen van. Egyébként nincs mit köszönni.....ez a legkevesebb amit tehettem.....

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon nagy kincs, hogy így össze tudtok fogni!!! Gratulálok, remélem ez később is megmarad, szükség is lesz rá! Nagyon tetszik nekem a színes gyöngyökkel díszített felfüggeszthető mécses, meg az a drótból hajlított nap (,) amire rá lehet csipeszelni a képeket, baromi jól néz ki!!!

    VálaszTörlés
  4. A mécseseket azért találtam ki, mert végletes üvegek ez lefújtad....de így jobb is mert kicsi színes és Liza rengeteg gyöngye felhasználásra került...egy része!
    A drót napocska pedig 14 évesen a szobámat díszítette, akkoriban rengeteg mindent hajlítgattam drótból, ez olyan hobbi volt...egy darabig, most hirtelen felindulásból kitaláltam fényképtartónak......kicsit aggódva, hogy majd kinevetnek és szerintem nem is nyerte el mindenkinek a tetszését.....én szívemhez közel àll, sok kincset lógattam le rajta az évek során....

    VálaszTörlés
  5. Végletes üvegek.....komolyan csúcs ez a mobiltelefon ahogy átkölti a befőttes üvegeket!!!!!!

    VálaszTörlés

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...