.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2011/09/01

Tanévnyitó

Újabb korszak érkezett el, amit kíváncsian és egy kicsit izgulva vártunk mindannyian......Liza első osztályos lett.
Ma volt a tanévnyitó, amiről sajnos egyetlen jó képem sem született. De drága férjem megígérte, hogy hamarosan meglep egy aranyos kis géppel, mivel hogy van nekünk egy nagyon komoly Canon... gépünk, de az olyan nagy és nehéz, hogy utálom magammal cipelni, így meg sajnos lemaradok sok jó képről.

De vissza kanyarodva a tanévnyitóra egy érdekes felajánlást tett egy helyi lakos, ami igen kedves gondolat, hogy ezentúl minden első osztálynak felajánl egy fát, ami jelen pillanatban Lizáéknál egy Platán fa kapott új lakóhelyet magának, nem is akármilyen méretű, mert már volt 4-5 méteres konténeres fácska, amit ők ültetnek el és ez lesz a ő fájuk! Szerintem mindenképpen szép gondolat már csak azért is, mert így megkezdődik egy egyfajta parkosítás és fából úgy gondolom sosincs elég......

A Platán fáról még annyit megjegyeznék, hogy én azért is örültem neki, mert ez egy nagy kedvenc a személyemnek, valahogy mindig is vonzódtam a fa kérgének az idősödése lévén kezdődő hámlásának" és ezáltal egyre fehérebbé válik a fa törzse, de ezenkívül imádom a termését és a méretét, ami tekintély parancsolóvá teszi.
























Lényeg a lényeg elsősök vagyunk.......lesz ezután még több tennivalónk!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...