2015/11/12

Óvodába és iskolába és otthonra filc interaktív" tábla tanuláshoz...játékhoz... Falvédő...


Mindig rácsodálkozok, hogy a blogom követői annak ellenére, hogy mostanában nem jelentkezem...mégis a számuk növekszik! 101! Üdvözlök mindenkit!!!
Természetesen, hogy nem jelentkezem az nem jelenti azt, hogy nem tevékenykedem. Sőt! A kreatívkodás olyan mint a lélegzetvétel. Egy ideig ugyan vissza tudom tartani, de belehalok, ha teljesen visszatartom. De miért is tartanánk vissza, ha éltet. Örömet okoz nem csak nekem, hanem akinek készül azoknak is.
A kisebbik lányom középső csoportos és megkértek, hogy készítsek nekik a 7 napra 7 törpés filcet, ahol követhetik a napokat. Sietnem kellett, mert Kira sürgetett és megígértette velem, hogy hétfőre vigyem. Az alap az padlófilc. Arra filcből vagdostam mindent, ráragasztottam. Innentől a törpéket rakhatják a vagonokba, berendezhetik a képet az évszakoknak megfeleően, lehet rajta számolni, játékos feladatokat készíteni filcből, időjárás, ünnepeket feltüntetni... Csak egy tépőzár kell mindenre és a padlófilcre rátapad könnyen. Fantázia kérdése mire használjuk. Lehet memória játékot játszani rajta a törpékkel, tanulni a jobbra, balra lévőket, melyik vonatba tesznek több valamit, szóval egy kicsit több mindenre is használható kis falvédő lett...
Érdemes volt elkészítenem, mert azóta Kira nem sír reggelente!