.

Köszönet, hogy megtisztelsz a jelenléteddel!!!

2013/09/23

Ősz szele csapott meg!




Olyan kedvem volna az erdőt járni...gyűjtögetni télivalóra"! Imádok mindent, ami felszedhető az útról...legyen az egy darab fa, aminek megtetszik a formája...apró kövek és termések...levelek, amik az idei év elmúlását hozva eltűnnek...egy csöppnyi emléket haza hozván úgy érezni...valami mégis megmenekül...s melegséget ad...








2013/09/12

Inspiráló képek...



Az elkövetkező időkben feltett képek megtalálhatóak a Pinterestemen...










2013/09/09

Hogyan barátkozzanak gyerekeink országunk megyéivel...városaival?




Játékosan. Annak idején nem túlságosan kedveltem, amikor földrajz óra volt...valahogy távol állt tőlem...persze sok minden! Most, hogy felnőtt lettem és lányaim vannak, akiknek a tudás" elsajátítása és megszerettetése az én kezemben is van nem csak a tanárnéni kezében...keresem azokat a lehetőségeket, amikor játék útján is megismertethető" megszerettethető egy-egy fontos dolog"! Ezért is szeretjük Sucikát, (Itt kukkantsatok be hozzá!)hiszen nála is bővelkedhetünk sok-sok hasznos információban, ötletekben, amik a mi munkáinkat itthon is segíthetik! 
Tegnap a szokásos agy megmozgatásán" vettem részt a Pinteresten! Jó az, ne nevessetek ki! Szuper ötletet találtam...a kép bizonyára már elárult engem miről is fecsegek ennyit! Isten bizony, ha most lenne időm, már bele is fognék ebbe a tervbe!
Ennek már csak fantázia szab határt, hogy játszószőnyeget, társasjátékot, vagy csak egyszerűen egy óriási térképet nyomtattatok ki és azt vonom be fóliával...de rajzolni jól tudók előnyben is részesülhetnek, de ha nem az sem baj, mert falra kivetítve Magyarországot (bármelyik földrészt...) akár egy nagy lepedőre textil filccel föl is pingálhatom...
Tovább fokozható mindenféle felturbózással...megyék, városok és egyéb kincs" lelő helyekkel...D:))...na jó, ha gyémántot nem bányászunk, de barnakőszén...feketekőszén...és amit csak szeretnétek bevonni a játékba...az lehetséges. Jaj nekem nagyon tetszik... Nektek?



Köszönet Bellinek!

Köszönet Emerenciának!

Köszönet a díjért VRJúliának!

Köszönet Dittinek ...

Babettétől...köszönöm!

Angol, Villámolvasás, agykontroll Gyöngyösön!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...